Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil, dar artista nu a vrut să ia numele soțului ei. Iată de ce

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil, dar artista nu a vrut să ia numele soțului ei. Iată de ce

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil sâmbătă, iar imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare. Cei doi au radiat de fericire, iar alături de ei au fost cele două fetițe, dar și nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Un «DA» hotărât am spus azi cu iubire, încredere și fericire!!! ', a scris Andreea pe contul ei de Instagram. Ulterior, ea a mai postat l-a postat pe următorul: Fericire si implinire alaturi de oamenii dragi noua' , postarea fiind însoțită de mai multe poze de album realizate pe la Starea Civilă unde a avut loc fericitul eveniment.

 

Deși trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au împreună două fete superbe, Andreea Bălan a explicat că a decis să nu poarte numele soțului ei.
Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel', a spus Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Într-o înregistrare postată pe Insta Story, George Burcea a făcut o glumă după ce a primit certificatul care atestă căsătoria cu Andreea Bălan. Am intrat puțin în Primărie și m-am ales cu un certificat de căsătorie. Deci, nu mai intrați în primărie. Dacă puneți pasul în Primărie, asta scrie pe voi!', a afirmat carismaticul actor în timp ce ținea documentul important în mână.
De glume s-a ținut și Andreea Antonescu… ea i-a transmis mirelui că, de fapt, Andreea Bălan va fi mereu doar a ei. Și-am furat mireasa, merge cu mine! Rămâi a mea toată viața! George, ai crezut tu că mi-o iei, dar, doar ți-o împrumut așa… tot a mea rămâne!', a spus jumătatea șatenă a trupei Andre într-o filmare urcată pe Insta Story. M-a furat! Rămân, de la început până la sfârșit', a confirmat în glumă Andreea Bălan care era cu colega ei de formație în mașină.

CItește și: