“Un «DA» hotărât am spus azi cu iubire, încredere și fericire!!! ”, a scris Andreea pe contul ei de Instagram. Ulterior, ea a mai postat l-a postat pe următorul: “Fericire si implinire alaturi de oamenii dragi noua” , postarea fiind însoțită de mai multe poze de album realizate pe la Starea Civilă unde a avut loc fericitul eveniment.

 

Motivul pentru care Andreea Bălan va avea la nuntă trei rochiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Deși trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au împreună două fete superbe, Andreea Bălan a explicat că a decis să nu poarte numele soțului ei.
“Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel”, a spus Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Într-o înregistrare postată pe Insta Story, George Burcea a făcut o glumă după ce a primit certificatul care atestă căsătoria cu Andreea Bălan. “Am intrat puțin în Primărie și m-am ales cu un certificat de căsătorie. Deci, nu mai intrați în primărie. Dacă puneți pasul în Primărie, asta scrie pe voi!”, a afirmat carismaticul actor în timp ce ținea documentul important în mână.
De glume s-a ținut și Andreea Antonescu… ea i-a transmis mirelui că, de fapt, Andreea Bălan va fi mereu doar a ei. “Și-am furat mireasa, merge cu mine! Rămâi a mea toată viața! George, ai crezut tu că mi-o iei, dar, doar ți-o împrumut așa… tot a mea rămâne!”, a spus jumătatea șatenă a trupei Andre într-o filmare urcată pe Insta Story. “M-a furat! Rămân, de la început până la sfârșit”, a confirmat în glumă Andreea Bălan care era cu colega ei de formație în mașină.

CItește și: