Secretul părului Andreei Bălan. N-ai fi crezut că așa stau lucrurile, dar vedeta s-a hotărât să spună tot!

Andreea Balan poarta peruci

La fiecare apariție, Andreea Bălan, proaspăt devenită mămică a doua oară, e ireproșabilă, inclusiv la nivelul podoabei capilare. Are părul blond de mulți ani, dar rareori la fel. Buclat, cu sau fără breton, mai scurt sau mai lung, cu nuanțe de bleu sau roz, vedeta variază mult în ceea ce privește părul.

Pe bună dreptate, mai ales dacă ești femeie, te întrebi cum de părul cântăreței mai rezistă după atâtea schimbări.

Vedeta s-a hotărât să spună fanilor care este secretul ei și a făcut-o într-o înregistrare postată pe canalul său de YouTube.

În înregistrare, unde îi este parteneră fiica ei cea mare, Ella, Andreea Bălan admite că are nu una, ci 7 peruci, toate blonde. Cu părul până la umeri sau până la jumătatea spatelui, cu păr lung și buclat, cu breton, orice și-ar putea dori. Are chiar și o perucă  blondă, dar cu rădăcinile închise la culoare.

Vedeta admite că, cu ani în urmă, era nevoită să-și maltrateze părul, folosind extensii. Iar acesta s-a degradat în timp. De trei ani, însă, spune ea, și-a cumpărat peruci și este foarte mulțumită de ele. Iar părul ei natural s-a refăcut complet.

7 variațiuni de păr blond

Vorbind despre perucile sale, Andreea Bălan a destăinuit fanilor că acestea au și nume. Maricica, de exemplu, este peruca cu părul scurt și drept, un gen de bob.

Cea mai scumpă este însă o perucă pe care vedeta a plătit 1.000 de euro. Toate sunt din păr natural, însă în cazul acestei peruci calitatea firului de păr este foarte bună, a spus vedeta.

Deși a-și pune o perucă nu durează mai mult de un minut, acestea trebuie aranjate în prealabil: spălate, coafate etc. 'Am grijă de ele ca de părul meu!', declară artista.

Vezi și Cum arată Andreea Bălan la două săptămâni de când a născut. Nici nu ai zice că a fost gravidă!

Citește și: