E ziua graviduțelor! Andreea Bălan, însărcinată pentru a doua oară. Prima declarație a artistei. Iată când va deveni din nou mamă

E ziua graviduțelor! Andreea Bălan, însărcinată pentru a doua oară. Prima declarație a artistei. Iată când va deveni din nou mamă

Andreea Bălan a dezvăluit  că este însărcinată cu al doilea copil! Anunțul l-a făcut în exclusivitate pentru revista Unica și este însoțit de un pictorial foto inedit cu vedeta alături de soțul ei, actorul George Burcea, și fetița lor de doi ani, Ella Maya.

 

Celebra cântăreață, în vârstă de 34 de ani,  este plină de surpriză. Andreea a anunțat că este însărcinată în cinci luni cu al doilea copil, și în premieră a dezvăluit pentru prima dată și primele imagini cu chipul fetiței ei Ella Maya, care a împlinit vârsta de doi ani pe 9 octombrie.

Andreea Bălan va deveni mamă a doua oară în luna martie

Andreea a mărturisit că viața ei s-a schimbat radical după ce a devenit mamă și acesta a fost motivul pentru care și-a dorit foarte tare să mai facă un copil.

„Sunt însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie. Știu că sună ca un clișeu, dar apariția unui copil nu numai că te maturizează, te și schimbă. Pe mine m-a făcut mai fericită și m-a calmat', a declarat Andreea pentru Unica.

Vezi ședința foto realizată pentru revista Unica aici.

„Dragii mei, azi e o zi frumoasă de toamnă în care vă facem cunoştinţă cu fetiţa noastră dulce, Ella Maya ?şi totodată vă spun cu multă fericire în suflet că familia ni se va mari”, a scris Andreea Bălan  și pe reţelele de socializare.

 

Astăzi se pare că este ziua graviduțelor. Și îndrăgita prezentatoare Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil. Ea a făcut dezvăluirea pe blogul ei printr-o postare foarte haioasă.

 

Citește și: