Andreea Bălan iese astăzi din spital. Anunțul făcut de artistă în urmă cu câteva minute

Andreea Bălan iese astăzi din spital. Anunțul făcut de artistă în urmă cu câteva minute

După ce a stat mai bine de o săptămână în spital, Andreea Bălan poate pelca astăzi acasă. Artista a anunțat pe contul ei de Instagram în urmă cu puțin timp că va pleca acasa.

 

„Gata, dupa o saptamana de stat in spital, azi ma externez si sper sa fiu bine de acum incolo.Mesajele voastre frumoase si de incurajare au contat enorm si m-au ajutat sa am ganduri pozitive Abia astept sa imi pup fetitele', a scris Andreea.

Vestea este total neașteptată. Frumoasa cântăreață tocmai a dezvăluit azi cât de greu îi este să stea în spital departe de familia ei și se pare că în cele din urmă medicii i-au dat voie să plece acasă.

 

„E greu cu durerea fizica, dar cel mai greu de suportat e dorul de familia mea, de fetele mele si mai ales de micuta Clara care a împlinit 3 săptămâni de viață și pe care am văzut-o în această perioadă doar în poze și filmulețe. Abia aștept să ajung acasă să le pup și să le iubesc.#familiamea Ella Maya, Clara Maria, @george_burcea’, a scris Andreea, azi dimineață, alături de o imagine emoționantă, în care apare George Burcea, soțul ei, alături de cele două fetițe ale lor.

Citește și: