Anunț șoc în lumea mondenă! Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au împăcat! Primele fotografii împreună! Bat și clopote de nuntă?

Andreea Antonescu si Stefan Manolache s-au impacat

Dacă la începutul acestui an luau prin surprindere pe toată lumea cu anunțul că s-au despărțit, iată că Andreea Antonescu și Ștefan Manolache nu pot sta departe unul de altul.

Cei doi au șocat din nou, anunțând că formează iar un cuplu. Anunțul a fost făcut în emisiunea lui Teo, după care ambii au postat fotografii de cuplu pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu a postat o fotografie cu ea și Ștefan chiar din emisiune, comentând sugestiv 'Aceiași noi, ceva mai puternici!'. În hastagurile folosite apaer și cuvântul 'cuplu'.

Și Ștefan Manolache a postat un instantaneu cu el și cântăreața, unde comentează 'Cum sa nu o iubești?'. Mai mult, a dezvăluit și cum o alintă pe iubita lui – 'bambolina'.

În hastagurile folosite de el se citește multă speranță și chiar o apropiată nuntă. Lângă fotografie a scris, printre altele, cuvintele: 'cuplu', 'iubire', 'iubiți', 'familie', 'iubire adevărată', 'mireasă.

Într-o altă fotografie, cei doi sunt imortalizați chiar în pat. Ștefan Manolache a folosit și el aceeași sintagmă: 'Aceiași noi, dar mai puternici'.

Înainte de nuntă, Andreea Antonescu, mama unei fetițe, va trebui să finalizeze însă divorțul de soțul ei, rămas în SUA.

Vezi și E oficial. Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit. Ștefan Manolache povestește cum s-a întâmplat totul. Ce spune artista

Citește și: