Andra împlinește astăzi 32 de ani și și-a surprins fanii cu vestea ei

Andra împlinește astăzi 32 de ani și și-a surprins fanii cu vestea ei

Astăzi este o zi importantă pentru Andra Măruță. Frumoasa artistă împlinește 32 de ani și sărbătorește și 10 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță, iar pentru asta le-a făcut o surpriză faniilor.

 

Talentata cântăreață nu a confirmat  că este însărcinată, așa cum se aștepta toată lumea, ci și-a lansat un nou videoclip, realizat în colaborare cu marele artist Enrique Iglesias și cu Descemer Bueno. Deși a vrut să păstreze totul secret până azi, de ziua ei, Enrique a dat-o de gol de ieri. La câteva ore după ce jurata de la Românii au talent' a anunțat că pregătește o surpriză fanilor, Enrique Iglesias a postat pe pagina lui de Facebook mesajul: Romanian version of #NosFuimosLejos coming VERY SOON!! Descemer Bueno Andra (n.r.: Versiunea în limba română a piesei #NosFuimosLejos va apărea în curând)'.

As fi vrut sa pastrez surpriza pana maine, dar Enrique Iglesias m-a dat de gol, asa ca ati aflat deja despre ce e vorba! Maine e lansarea, asa ca de abia astept sa imi spuneti cum vi se pare!!! Descemer Bueno ??? El Micha ??', a mărturisit Andra pe rețelele de socializare.

Citește și: Simona Halep, apariție atipică în cea mai citită revistă de modă din lume

Cătălin Măruță și Andra s-au căsătorit în urmă cu 10 ani

Melodia Nos Fuimos Lejos' care e cântată de Descemer Bueno și Enrique Iglesias a apărut pe 6 aprilie 2018. Astăzi, 23 august, a fostlansată versiunea în limba română a acestui hit pentru care Andra a filmat împreună cu artiștii internaționali  Enrique Iglesias și Descemer Bueno.

 

Mai mult, în urmă cu 10 ani, în această zi, Andra și Cătălin Măruță și-au jurat iubire eternă, într-o ceremonie emoționantă la Târgu- Jiu, în prezența a 600 de invitați.

Citește și: