Andra, așa cum nu ai mai văzut-o! Și-a luat inima în dinți și a pozat fără pic de machiaj!

Andra fara machiaj

Pe Andra fanii o cunosc ca fiind o femeie mereu cochetă. Trusa de make-up e aliatul ei, pe care știe să îl folosească.

Asta nu înseamnă, însă, că Andra nu e una dintre acele femei care-și poate permite să iasă în lume cu obrazul curat, fără pic de machiaj. Este o frumusețe naturală, iar vârsta e unul dintre atuurile ei.

Sigură pe ea, cântăreața, aflată împreună cu familia în Creta, s-a pozat fără pic de machiaj, cu tenul ușor atins de soare și un zâmbet de milioane.

 

View this post on Instagram

 

Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem in fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!

A post shared by Andra (@andra) on

'Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem in fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!', a scris Andra pe Instagram.

Se văd inclusiv pistruii pe care de obicei machiajul îi ascunde, iar aceștia nu fac decât să-i aducă un plus de farmec. Sunt vizibile și ridurile de expresie de la ochi, dar într-un mod care nu fac decât să îi aducă un plus de autenticitate.

Cât despre ținută, Andra e îmbrăcată lejer, așa cum îi stă bine oricui în vacanță. Zâmbetul e accesoriul ei cel mai de preț.

De altfel, fanii au numai cuvinte de bine la adresa ei. 'Omul frumos la suflet e frumos tot timpul! Ești superbă!!', i-a scris cineva.

'O frumoasa… chiar si fara machiaj', observă altcineva.

'Vacanță plăcută! pur si simplu Te ADOR! ESTI MINUNATĂ ȘI DEOSEBITĂ', comentează un alt fan.

Aproape 72.000 de persoane i-au apreciat fotografia. Și semn că fanii cântăreței o iubesc trup și suflet, printre comentarii nu și-a făcut loc nicio critică. Andra se poate considera norocoasă din acest punct de vedere!

Vezi și După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Andra s-a pozat în costum de baie la piscină. Ce au remarcat fanii

Citește și: