Andra apare cu fiul ei David în piesa de sărbători „Din ceruri ninge alb”

Andra apare cu fiul ei David în piesa de sărbători

Îndrăgita cântăreață Andra a pregătit un cadou muzical, deosebit de frumos, în prag de sărbători și lansează piesa Din ceruri ninge alb'. În videoclip apare pentru prima dată împreună cu băiețelul ei, David.

 

Cea mai recentă melodie a Andrei, Din ceruri ninge alb', este o piesă de iarnă însoțită și de un videoclip regizat de Alex Ceaușu, care se potrivește perfect cu atmosfera care ne-a cuprins pe toți în această perioadă a anului.

E un colind care merge direct la inimă. Asta mi-am dorit, sper ca și videoclipul să transmita acest lucru. Vedem trenul cum adună mai multi copii din toate colțurile țării și îi aduce aici, la masă, masa pregătită de mine', a declarat Andra.

Credit foto: MediaPro Music

Andra, alături de bradul frumos împodobit

Andra a avut parte și de o surpriză din partea soțului ei. Cătălin Măruță l-a adus la filmare pe fiul lor, astfel că David apare pentru prima dată în videoclipul mamei sale. Și Nicoleta Iancu, fosta concurentă de la Românii au Talent, cea care a făcut-o pe Andra să plângă de emoție, se află printre copiii prezenți în acest videoclip.

Andra, în piesa de Crăciun Din ceruri ninge alb'

 

Credit foto: MediaPro Music