Anda Călin și Liviu Vârciu se pregătesc de nuntă. Anunțul mult așteptat făcut de frumoasa brunetă

Anda Călin și Liviu Vârciu se pregătesc de nuntă. Anunțul mult așteptat făcut de frumoasa brunetă

Abia au recunoscut că s-au împăcat și acum vin cu un anunț mult așteptat. Anda Călin și Liviu Vârciu par mai fericiți ca oricând de când s-au împăcat. Cei doi și-au dat seama că nu pot sta unul fără altul și au planuri mari de viitor, după cum susține frumoasa brunetă.

 

Frumoasa Anda Călin a vorbit pentru prima dată despre împăcarea cu Liviu Vârciu pe Instagram, prin  InstaStory, unde  a răspuns întrebărilor adresate de fani. Ea a dezvăluit pentru prima dată care  a fost motivul despărțirii de îndrăgitul prezentator TV, precizând că s-au certat din nimicuri și nu din ceva serios.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi.”, a răspuns Anda Călin, pe Instagram.

Totodată, Anda Călin a declarat și când va face mult-așteptata nuntă alături de Liviu Vârciu.

„În viitor.”, a mai spus Anda Călin.

Anda Călin a dezvăluit cum se menține în formă

Ce-i drept, cei doi sunt un cuplu foarte frumos, iar fetița lor, Anastasia este superbă, și formează o familie foarte frumoasă împreună.

Anda Călin a precizat că a luat 15 kilograme în sarcină, însă la ieșirea din spital mai avea doar 2 kilograme în plus. A mărturisit că nopțile nedormite au ajutat-o să scape rapid de kilogramele în plus. Pentru a se menține în formă nu face nimic special și nu se abține de la nimic, însă are grijă să nu mănânce într-o zi mai mult de 1000-1200 de calorii.

Iubita lui Liviu Vârciu a dat detalii și despre cea mică, care are în prezent un an și șapte luni. A mărturisit că a alăptat-o pe Anastasia până la vârsta de 8 luni și a început să meargă în picioare la 10 luni și o săptămână, iar în curând, peste o lună două o vor da la grădiniță. Întrebată ce job are în prezent, Anda  a răspuns mămică full-time.

Citește și: