Anda Adam, luată la rost de fani: ”Ce par oribil ai! Schimba-ti odata blondul ala oxigenat si demodat!”. Demodată sau nu, artista arată excelent în costum de baie

Anda Adam, luată la rost de fani: ”Ce par oribil ai! Schimba-ti odata blondul ala oxigenat si demodat!”. Demodată sau nu, artista arată excelent în costum de baie

La 39 de ani, Anda Adam arată mai bine ca niciodată. Cu intervenții sau nu, cântăreața are mare grijă de corpul ei, mergând la sală cât de des poate. Abdomenul ei e sculptat, coapsele ferme, bustul voluptos ca întotdeauna.

Recent, vedeta, care este mamă a unei fetițe de 4 ani, a postat mai multe fotografii de la plajă. Fanii îi admiră corpul, îi transmit complimente, și pe bună dreptate. Însă cineva nu se poate abține și o atacă direct: ”Ce par oribil ai! Schimba-ti odata blondul ala oxigenat si demodat!”.

Anda Adam nu s-a obosit să-i răspundă. Își vede liniștită și veselă de viață. Iara nul viitor vrea să-și mărească familia, dăruindu-i lui Evelin un frățior sau o surioară.

Cea mică nici nu vrea să audă de o soră, pentru că își dorește să fie singura fetiță în familie. Vrea însă un frate și are și un nume pentru el: David, a mărturisit vedeta.

Recent, Anda Adam mărturise și că e fericită că Evelin îi seamănă soțului ei, Sorin. ”E normal să semene cu tati. Fetițele, de obicei, seamănă cu tații. Și eu semăn mult cu tatăl meu, ca atare, nu am de ce să mă supăr.

Poate fac și un băiețel, că băiețeii seamănă cu mamele.

Nu am fost niciodată disperată cu chestia asta și știi de ce? Pentru că eu mi-am luat un soț atât de frumos, încât chiar îmi doresc să semene copiii cu el, că de aia l-am luat așa frumos! L-am luat de montă! Cu omul ăsta, dacă fac un copil sau fac șase, toți or să fie foarte frumoși!”.

Vezi și Ce frate frumos are Anda Adam. Este fotomodel și are un fizic de invidiat

Citește și: