Anca Țurcașiu, despre prima iubire și singurul reget din viața sa

Anca Turcasiu prima iubire

La 48 de ani și o carieră frumoasă, Anca Țurcașiu este o femeie împlinită, mai cu seamă că are și o familie reușită. Are însă un regret.

Actrița și cântăreața ar fi vrut să aibă și o fetiță. Însă, din punctul ei de vedere, încă se mai poate întâmpla acest lucru, în sensul că speră ca fiul ei să aibă cândva o fetiță, iar ea să devină bunică.

Întrebată fiind într-un interviu pentru Life dacă are vreun regret, Anca Țurcașiu a replicat: 'Se spune că e bine să nu ai… În general eu nu am regrete. Nu o iau ca pe un regret, dar mi-ar fi plăcut foarte mult să insist în a fi avut și o fetiță, dar poate că o să am o nepoțică pe care să o cresc'.

Vedeta a vorbit și despre fiul ei, cu care are o relație specială. 'Fiul meu a împlinit 20 de ani pe 1 martie. Este un bărbat în toată firea, cu o personalitate puternică, deștept. Avem o relație bună, dar nu vreau să vorbesc mai mult pentru că lui nu îi place să povestesc amănunte despre el', a spus ea.

Anca Țurcașiu nu s-a sfiit să vorbească nici despre prima sa iubire, ' un vecin de bloc cu care mă întâlneam pe stadionul școlii noastre'.

'El era la școala de băieți, eu la cea de fete și aveam amândoi profil de atletism. El a fost prima mea iubire, chiar de la începutul școlii generale. Eram foarte mici, mergeam de mânuță, ne mai pupam și am rămas prieteni până azi', a povestit ea nostalgică.

Cât despre prima dragoste adevărată, acaesta a venit la 19 ani și a fost una 'foarte puternică', își amintește vedeta din 'Miss Litoral'.

Cum și-a cunoscut soțul

Pe actualul soț l-a cunoscut în Sacramento, America. 'El era manager la hotelul Radisson, în locul unde eu am avut un spectacol pentru comunitatea românească de acolo (…). Ne-am îndrăgostit atunci.

El a revenit în România după o perioadă și, după o primăvară pe care am petrecut-o împreună, m-a cerut de nevastă pe o ambarcațiune, o corabie spendidă, pe Marea Neagră. Eram noi doi și căpitanul. A fost foarte romantic.

Și mi-a scris o scrisoare foarte frumoasă pe care o am și astăzi și pe care o recitesc de multe ori. Soțul meu este foarte romantic', a mai spus Anca Țurcașiu.

Vezi și Anca Țurcașiu, vacanță în Costa Rica. Cum arată vedeta în costum de baie, la 48 de ani | GALERIE FOTO

Citește și: