Anca Pandrea nu merge la înmormântarea fiului ei vitreg, Ducu Darie. Cum motivează

inmormantarea lui Ducu Darie

Anca Pandrea, mama vitregă a lui Ducu Darie, care a murit joi, 18 septembrie, la Spitalul Fundeni, la vârsta de 60 de ani, a anunțat, vineri, că deși suferă foarte mult, nu va merge la înmormântarea sa.

Potrivit acesteia, Ducu Darie suferea de ciroză, pentru care se trata. Era pe lista pentru transplant de ficat, dar nu a mai apucat să-l primească (nr. lucru negat de Agenția Națională pentru Transplant).

„El a aşteptat ca un alt mare regizor, Tocilescu, pe lista civilizată şi umană, la rând, pentru un transplant. Tocilescu pentru rinichi şi Ducu Darie pentru ficat. Suferinţa lui Ducu Darie a fost de aproape 4 ani. Avea ciroză, a făcut chimioterapie acum doi ani şi ceva şi o ţinea în frâu, chiar dacă slăbise în ultimul timp. Da, era conştiincios privind tratamentul”, a declarat Anca Pandrea la Antena Stars.

anca-pandrea

”Dacă noi vorbeam rar, crezi că era ceva schimbat dacă era mai des?”

Aceasta a confirmat că, deși ținea la fiul ei vitreg, nu erau în cele mai bune relații. Totuși, nu acesta este motivul pentru care nu va merge la înmormântarea sa. ”Dacă noi vorbeam rar, crezi că era ceva schimbat dacă era mai des? Oricum mă doare! Mă doare de nu mai pot. Eu nu pot, după Iurea, să merg la nimeni. Nici în spital, nici la înmormântare.

O să merg la Teatru, unde este depus. E altceva. Cu durere în suflet, dar cu dragoste pentru Ducu, o să merg. Îl ocroteşte Iurea, care a plecat înaintea lui“, a spus Anca Pandrea.

Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fiului său vitreg: ”Aproape tot ce a făcut a fost o capodoperă. Pe ce a pus el mâna, pe ce text a pus mâna, şi Dumnezeu a pus şi l-a îndrumat”.

Unde și când va fi înmormântat Ducu Darie

Alexandru Darie va fi depus vineri, 20 septembrie, ora 20.00, la Teatrul Bulandra, Sala „Liviu Ciulei“, unde va rămâne până duminică, 22 septembrie, la ora 12.00. În acest interval vor avea loc, zilnic, slujbe religioase.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 22 septembrie, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu din Capitală.

Citește și: