O știi din ”Las Fierbinți”, dar bănuiai măcar cât de sexy poate fi? Fotografii incendiare cu ”Geanina”

Geanina din Las Fierbinti

În 'Las Fierbinți' joacă rolul unei tinere naive de la țară, un fel de 'proasta satului'. În realitate, însă, Anca Dumitra, cea care dă viață personajului Geanina, e o persoană cu totul diferită.

Actriță cu acte în regulă, ea a fost distribuită recent în drama 'Doing Money', difuzată de BBC, unde joacă alături de Allen Leech, printre alții, dar și de românii Dragoș Bucur, Alec Secăreanu și Cosmina Stratan.

Anca Dumitra joacă rolul Anei, o tânără din România care e răpită în plină zi pe o stradă din Londra. Ana ajunge sclavă sexuală în regat. Așa cum era de așteptat, povestea este inspirată din fapte reale.

Când nu joacă, Anca se joacă cu aparatul de fotografiat. Fanii ei sunt delectați periodic cu fotografii, unele dintre ele extremd e sexy. Recent, actrița a postat un astfel de instantaneu. Îmbrăcată într-un halat negru, ea lasă voit la vedere o parte dintr-un sân.

Într-o altă fotografie e îmbrăcată într-o salopetă care cu greu îi poate ascunde bustul.

Așa după cum fanii observă, Anca Dumitra este o femeie frumoasă, cu un corp extrem de armonios. Vedeta muncește însă pentru a arăta așa. În fiecare săptămână, merge de trei ori la sală și nu pentru a-și face fotografii.

Vezi și Dorel din „Las Fierbinți' a devenit tată de băiat. Actorul a dezvăluit numele micuțului și vorbește pentru prima dată despre el

Citește și: