Anamaria Prodan a atras toate privirile pe plajă. Cum arată în costum de baie după ce a slăbit 17 kg

Credit foto: Pro Tv

Anamaria Prodan știe cum să se facă remarcată. După ce a fost în vizorul presei în urma certei cu Dan Alexa, pe care l-a lovit, acum celebra impresară a atras atenția  cu imaginile pe care și le-a postat pe contul de Instagram.

 

A slăbit 17 kilograme și este foarte mândră  de corpul ei. Așa că nu evită să-și afișeze trupul de câte ori are ocazia. Astfel, aflată câteva zile la mare, în  stațiunea Venus, Anamaria a fost protagonista unei adevărate ședințe foto adhoc la malul mării și s-a fotografiat în costum de baie. Imaginile le-a postat apoi pe contul ei de Instagram spre deliciul fanilor.  Ce-i drept, la 46 de ani, Anamaria Prodan are o siluetă de invidiat și un corp foarte bine tonifiat.

„Am început foarte tare să am grijă de mine. Am început să slăbesc, am început să merg la sală. Mănânc normal, puțin, regulat.  Mă apropii de 50 de ani, fetele sunt mari, băieții cresc și trebuie să fie mândri copiii mei de mine.  Mănânc pește, salate, fructe de mare, câteodată carne, dar manânc foarte puțin. Când sunt acasă, merg în fiecare zi la sală”, a declarat Anamarai Prodan, într-un interviu pentru emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv.

A consumat doar sucuri timp de 14 zile

La 46 de ani, sexy impresara cântărește 56 de kilograme, după ce a reușit să dea jos numai puțin de 17.

„Şi genă foarte bună, şi regim alimentar, şi tratamente corporale, şi voinţă! Am 56 de kilograme acum. Normal aveam 54. Mai am 2′, a declarat Anamaria Prodan.

Vedeta susține că i-a plăcut foarte mult dieta pe care a ținut-o. A renunțat la alimentele solide și a băut doar sucuri din fructe și din legume timp de 14 zile.

 

„Eu dacă îmi doresc ceva,  nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider’, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de 14 ani și desi s-a scris că cei doi ar fi la un pas de divorț, sexy-impresara a infirmat zvonurile apărute în presă și susține că distanța nu este impediment în căsnicia lor. „Eu sunt Anamaria Prodan și el e Laurenți Reghecampf, este normal să generăm subiecte. Dacă eu sunt în România foarte mult timp pentru că am televiziune și proiecte, și el nu are cum să vină din Dubai, ce ai vrea să se spună. Crezi că mai contează după atâția ani ce spun ei. Contează că încă vindem foarte bine. Ne-am obișnuit cu distanța.(…)Eu când îmi termin treaba, joi, vineri, sâmbătă, duminică sunt în Dubai, luni mă întorc în țară. E firesc, dacă vrei să faci și business, I bani și carieră, nu poți să stai acasă să speli vasele”, a declarat Anamaria penturu Vorbește Lumea.

 

 

Citește și: