Anahi a devenit mamă a doua oară. Actrița a făcut publică prima imagine cu bebelușul

Anahi a devenit mamă a doua oară. Actrița a făcut publică prima imagine cu bebelușul

Actrița de telenovele Anahi, în vârstă de 36 de ani, celebră pentru rolul din Rebelde, a devenit mama a doua oară duminică. Vedeta este în culmea fericirii și a publicat imediat o imagine pe Instagram pentru a împărtăși cu fanii ei bucuria pe care o trăiește în aceste clipe minunate.

 

Anahi s-a fotografiat pe patul de spital, în timp ce își ține fiul în brațe și tatăl lui îl sărută pe cap.

'Bine ai venit Emiliano! 02/02/2020!!!!!! 11:37 pm. Te-ai grăbit un pic! 37 de săptămâni. Dar mulţumesc lui Dumnezeu că ne simţim perfect amândoi! A fost o naştere frumoasă! Vă voi povesti toate detaliile! Deocamdată Îi mulţumesc lui Dumnezeu încontinuu, dar şi vouă pentru că ne-aţi pomenit în rugăciunile voastre și ne-ați transmis atâtă dragostea', a scris Anahi la prima imagine cu fiul ei.

 


Anahi și soțul ei, polliticianul mexican Manuel Velasco Coello mai sunt părinții unui băiețe, Manuel, în vârstă de doi ani.

Vedeta a confirmat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil în luna octombrie, anul trecut, când a publicat o imagine cu fiul ei care ține în mâini o ecografie cu bebelușul.

„Nu-mi imaginam că o să-ți mulțumesc pentru atâtea mostre de afecțiune și felicitări. Inima îmi explodează! Mă încearcă un amalgam de semntimente frumoase și un entuziasm grozav. Îmi privesc băiețelul și nu-mi vine să cred că va fi fratele cel mare! Trecem prin clipe foarte frumoase și mă rog la Dumnezeu ca totul să decurgă bine, să avem sănătate și pace. Îți mulțumesc că ești tot timpul alături de mine’, a scris Anahi în dreptul fotografiei.

 

Citește și: