Ana Maria Gheorghe este noua prezentatoare Observator Special

Ana Maria Gheorghe este noua prezentatoare Observator Special

În fiecare seară, de luni până vineri, Ana Maria Gheorghe va fi cea care va dezvălui știrile jurnalului cu știri și reportaje deosebite, la Antena 1.
Prezentatoarea Ana Maria Gheorghe a preluat ștafeta de la colega sa, Octavia Geamănu, care urmează să devină mămică și care a luat o pauză în activitatea de televiziune.
„Am primit cu mare, mare bucurie vestea că o să prezint Observatorul Special. Am intrat în televiziune în urmă cu zece ani și am lucrat în foarte multe proiecte. Când am venit la Antena 1 am început să mă pregătesc pentru știri. Am facut cursurile IMA și am început să ies pe teren să fac reportaje pentru Observator Special. Așa că faptul că voi prezenta acum Specialul este o bucurie foarte mare', spune Ana Maria.

Noua prezentatoare de la Observator Special a devenit, și ea, mămică acum nouă luni, astfel că înțelege perfect emoțiile și nerăbdarea colegei sale:

„Octavia Geamănu este un om minunat. De când e însărcinată vorbim tot timpul numai despre bebeluși. Îi înțeleg nerăbdarea de a fi mamă. Și eu eram fix în același punct anul trecut. Îi promit că voi avea grijă de copilul ei de la serviciu, Observatorul Special', a mai adăugat Ana Maria Gheorghe.

Credit foto: Antena 1