Pe scenă vor urca atât Amy, cât și o trupă care va cânta live, precum și backing vocals.

”E un vis pentru noi”, a declarat tatăl artistei, Mitch. ”Să o văd cântând din nou e ceva atât de special încât nu poate fi redat în cuvinte”, a mai completat el. Și la fel gândesc milioane de fani, unii care au apucat să o vadă în concert sau alții care nu au avut ocazia cât artista era în viață.

Banii strânși de pe urma vânzării biletelor vor merge la fundația care îi poartă numele, înființată de familia artistei. Aceasta are ca scop lucrul cu tinerii neprivilegiați, pentru a preveni abuzul de alcool și droguri.

Nu va fi prima oară când pe scenă va urca o hologramă. Prima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în 2012, la festivalul Coachella. Atunci, pr scenă a urcat, tot sub formă de hologramă, rapperul Tupac Shakur. Luni întregi s-a lucrat la această hologramă, care a costat 400.000 de dolari.

Doi ani mai târziu, a putut fi văzută în concert holograma lui Michael Jackson.

Tot anul viitor, vor concerta sub formă de holograme membrii trupei ABBA.

Revenind la Amy Winehouse, aceasta a fost găsită moartă în apartamentul ei din Londra la 23 iulie 2011. Cântăreața distinsă cu Grammy se lupta de multă vreme cu dependențele și fusese la reabilitare cu două luni înainte.

Dacă pe plan personal viața ei era una tumultoasă, Amy a fost o artistă completă. În 2008, cu albumul său ”Back to Black”, atrista a câștigat 5 trofee.

Citește și: