În companie selectă! După Meghan Markle, și Amy Schumer a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușul

Amy Shumer a nascut

În aceeași zi în care Meghan Markle a născut primul său copil și al prințului Harry, și actrița Amy Schumer a devenit mamă. Vedeta în vârstă de 36 de ani a născut tot un băiețel.

Actrița din „Trainwreck” şi „I Feel Pretty” a născut la o distanță de câteva ore, luni seara. E primul copil al vedetei și a lui Chris Fischer, acesta venind pe lume în New York, la ora locală 22.55.

„Copilul nostru regal s-a născut”, a scris actriţa pe contul ei de Instagram, postând și o fotografie în care apar toţi trei.

 

View this post on Instagram

 

10:55 pm last night. Our royal baby was born.

A post shared by @ amyschumer on

Schumer şi Fischer au anunţat sarcina în octombrie 2018, editând o fotografie în care apăreau cu corpurile prinţului Harry şi al lui Meghan Markle.

Luni, în drum spre spital, actriţa de comedie a făcut o oprire la Metropolitan Museum. Chiar dacă urma să nască, nu a ratat șansa de a face o fotografie înainte de gala Met, unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume, care a avut loc acolo. Evenimentul reunește anual spuma vedetelor.

Schumer a purtat un cardigan şi pantaloni de trening, alegerea ei pentru gală, după cum a glumit: „Look-ul Met de anul acesta”.

Actriţa s-a căsătorit cu Chris Fischer, recunoscut bucătar, în februarie 2018, în California.

Vezi și Amy Schumer a dezvăluit sexul copilului! Cum arată actrița pe ultima sută de metri a sarcinii

Citește și: