Așa cum era de așteptat din partea ei, a făcut anunțul într-un mod cu totul original. A început o postare pe Instagram atacând un lanț de fast-food, după care, în ultimul rând al postării, a aruncat bomba: ”Și apropo, vom avea un băiat”.

Starul scenei de stand up comedy a adăugat și o fotografie care o înfățișează, alături de soțul ei. Judecând după instantaneu, Amy mai are foarte puțin până în momentul în care va deveni pentru prima oară mamă.

Pe întreg parcursul sarcinii, vedeta a postat fotografii arătând evoluția corpului ei, de viitoare mamă. Fără false pudori, s-a pozat în lenjerie intimă, cu burta proeminentă la vedere.

Zilele trecute, Amy posta un alt mesaj către fani, spunând, mai în glumă, mai în serios: ”Vi se și vouă că sunt însărcinată de multă vreme? Probabil devine enervant pentru voi faptul că încă sunt gravidă.

Ia imaginați-vă cum naiba mă simt eu”, a scris actrița.

Amy a recunoscut în mai multe rânduri că nu e o sarcină simplă, la un moment dat fiind chiar internată în spital, din cauza stărilor pronunțate de rău (de care a suferit și Kate Middleton în toate cele trei sarcini). La fel ca soția prințului William, Amy suferă, chiar și în al treilea trimestru de sarcină, de Hyperemesis gravidarum, o formă severă de greață și vărsături.

Vezi și Actrița Amy Schumer este însărcinată cu primul copil. Genial cum a făcut anunțul

Citește și: