Are ambiție, nu glumă! Gabriela Cristea din ce în ce mai slabă. Cum s-a fotografiat vedeta

Are ambiție, nu glumă! Gabriela Cristea din ce în ce mai slabă. Cum s-a fotografiat vedeta

După ce în sarcină a acumulat multe kilograme în plus, Gabriela Cristea a dat dovadă de ambiție și a ținut o dietă strictă care chiar dă rezultate.

 

Gabriela Cristea arată din ce în ce mai bine. Ajunsă la vârsta de 45 de ani, cu două nașteri, , vedeta a reușit să șslăbească frumos!

'Plimbarea de seară…la noi în curte. #victorienii #viparadise #nofilter #mandradetrandafiriimei #romanticmood', a scris Gabriela Cristea în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Evident, urmăritorii de pe social media au comentat la imaginea postată: 'Ați slăbit frumos! Mai țineți dieta??', 'Ești foarte drăguță', 'Ești foarte foarte frumoasă, îmi place, îmi place foarte mult poza asta cu tine, arăți foarte bine, ești superbă și simpatică. ', 'Când revii la TV ?', 'Un suflet de femeie luptător și ,,victorian,, în cele din urmă, în toate sensurile!', 'Ești tot mai frumoasă ,om minunat! Timpul nu pare să fi lăsat peste tine nici o amprentă a anilor…'.

Vedeta Antena Stars a mărturisit că ține încă o dietă personalizată, dată de un nutriționis.t

„Mănânc doar carne, pește și legume, atât. Carne pe grătar sau la cuptor, legume crude sau fierte. Cinci porții pe zi, cantptăți destul de mici. Mai mănânc și trei ouă pe săptămâna. De pâine, paste, carbohidrați, nici nu se pune problema', a spus Gabriela Cristea, în urmă cu ceva timp.