Amalia Enache a publicat o poză cu fiica ei și a remarcat un detaliu care a uimit-o până și pe ea: „Destul de straniu…”

Amalia Enache a publicat o poză cu fiica ei și a remarcat un detaliu care a uimit-o până și pe ea: „Destul de straniu…”

 Amalia Enache e în culmea fericirii de când a devenit mamă și ca orice mămică este topită după fetița ei. Nu pierde nici o zi în care să nu-i facă poze fetiței ei, Alma, însă o  fotografie cu fiica ei  postată de contul ei de facebook a uimit-o până și pe ea.

 

Știrista Pro TV a născut pe 9 august 2016 la un spital privat din Bucureşti, iar micuţa Alma a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime. De când micuța a venit pe lume, viața Amaliei sa schimbat total, știrista Pro TV fiind toată numai un zâmbet. Ea și-a dedicat tot timpul fetiței sale și are grijă să imortalizeze cât mai multe momente cu fiica ei.

Cum afară a venit frigul, Amalia are grijă să-și îmbrace foarte bine micuța de câte ori iese cu ea afară. Recent, știrista Pro TV i-a făcut o poză afară, în care Alma apare cu năsucul și obrăjorii roșii și cu o căciuliță pe cap. Însă la scurt timp, prezentatoarea TV a dezvăluit pe contul ei de facebook un detaliu pe care l-a observat în fotografia. Ea și-a adus aminte că are o fotografie identică, pe care a și făcut-o publică, alături de cea a fiicei, și se vede clar că fiica ei seamănă leit cu ea. „Alma și Amalia', a scris vedeta la postare.

Fetița seamănă perfect cu ea

„ Destul de straniu uneori. Poza asta cu Alma cu căciula și înfrigurată mi-a amintit imediat că aveam și eu una de când eram mică și când am mers la album, zbang, m-a lovit asemănarea!',  a scris Amalia.  Fanii vedetei au reacționat și ei imediat și i-au dat dreptate: „Vaaaiii, sunteti identice. OMG , nu creeed! Ce tare', „Wow, identice', „Ca 2 picături de apă', „Ce asemănare!! Două drăgălașe!', „Seamăna leit cu tine când erai copil' sau  „Mini Amalia,.două papusi', au scris  aceștia.

Citește și: Relație neașteptată în showbiz! El este un mare actor, ea e o fostă primă doamnă

Cine este tatăl Almei?

După ce a devenit mamă, toată lumea s-a întrebat cine este tatăl fetiței. Deși Amalia a păstrat misterul asupra acestui detaliu, se pare că presupusul tătic al Almei ar fi make-up artistul Claudiu Anghel, un foarte bun prieten al știristei și un fost coleg. Astfel, se explică faptul că Amalia a fugit în Argentina, unde s-a mutat Claudiu, la scurt timp după ce a devenit mamă, de unde tânărul a postat imagini cu micuța Alma cu textul „Alma mea'. Mai mult, el are tatuat pe mână numele Amaliei.

Chiar dacă între cei doi nu a existat vreodată o relaţie amoroasă, Claudiu a locuit o perioadă bună alături de Amalia Enache și pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie. Deși a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă el este cel cu care ar fi rămas însărcinată în urma unui proces de fertilizare in vitro, ştirista nu a confirmat, dar nici nu a negat.

Citește și: