Amalia Enache a luat 15 kilograme în sarcină, dar a scăpat de ele foarte ușor. Vedeta a dezvăluit ce dietă a urmat și la ce truc a apelat. A ajuns la greutata pe care o avea în liceu

Amalia Enache a luat 15 kilograme în sarcină, dar a scăpat de ele foarte ușor. Vedeta a dezvăluit ce dietă a urmat și la ce truc a apelat. A ajuns la greutata pe care o avea în liceu

Amalia Enache arată senzațional, la doar un an și jumătate de când a devenit mămică. Vedeta afișează deja o siluetă de invidiat. Ea a recunoscut că este mai slabă decât era înainte să rămână însărcinată, ajungând la greutatea pe care o avea în liceu.

 

Vedeta Pro Tv  și fiica ei, Alma, s-au întors din Brazilia, unde au stat o luna. Deși a luat 15 kilograme în sarcină, ea a reușit să scape de ele în mod miraculos.  Amalia Enache a postat din vacanță poze cu ea în costum de baie, demonstrând că și-a recăpătat silueta și arată senzațional. La 1,70 m, ea cântărețete doar 53 de kilograme. Întrebată cum a scăpat de kilogramele în plus așa repede, știrista a spus că nu a făcut eforturi mari, ci a ales o alimentație mai sănătoasă și a făcut  mai multă mișcare.

Citește și: Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 17 ani, iar soțul vedetei a vorbit pentru prima dată despre mariajul lor și secretul care îi ține împreună

A ajuns la greutatea din liceu

Se întâmplă să fiu mult mai slabă decât înainte de a deveni mămică. Cred că aveam nevoie de genul acesta de mişcare fizică pe care o ai cu un copil. Înainte eram mai sedentară, clar. Eu şi Alma mâncăm împreună şi cred că mănânc mult mai sănătos. Când te duci la serviciu, inevitabil mai ajungi la o caserolă, la o prosteală de alimentaţie, pe când aşa, când ai grija meselor unui copil, eşti foarte atentă inclusiv la sursa de unde iei alimentele, poate contează asta, că sunt alimente un pic mai naturale. Le iau din magazine specializate.  Oricum şi eu şi Alma mâncăm gătit în casă. Aveam spre 60 kg înainte să devin mamă. Acum am 52-53 kg, asta e greutatea mea din liceu, la care corpul e cel mai confortabil', a declarat Amalia Enache pentru libertatea.ro.

Vedeta a dezvăluit că a ajutat-o foarte mult să-și recapete silueta și vacanța din Brazilia, unde era foarte cald și a preferat să mănânce cât mai multe salate și fructe.

Am fost plecată din ţară şi în Brazilia era vară şi vara mănânci foarte multe fructe. Am mâncat foarte mult pepene roşu, salate, am slăbit din nou. Am 53 kg la 1,70m'. Fac sport cu fetiţa mea, nu fac un alt sport, dar e în perioada în care merge mult, se caţără mult, alerg mult, ne jucăm. Am braţele mai puternice decât oricând, pentru că o duc mult în ele şi preferă să o duc eu în braţe, nimeni altcineva', a mai spus Amalia.

Prezentatoarea  PRO TV a spus în emisiunea lui Măruță, că în luna august, când fetița ei va împlini doi ani se va întoarce și la pupitrul știrilor, însă până atunci va continua să se bucure de vacanțe.

Amalia Enache  a născut  pe 9 august 2016,  la un spital privat din Bucureşti, iar micuţa Alma a avut la naştere 3,3 kg şi 54 de centimetri lungime. De când fetița a venit pe lume, viața Amaliei sa schimbat total, și a încercat să o plime pe fiica ei tot mai mult. Deși abia în august abia va împlini doi ani, micuța a fost plimbată deja prin țară, prin Argentina, Spania,  Italia și acum și în Brazilia.

Citește și: