Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prădați în propria casă! În zona în care locuiesc e un val de spargeri. Ce au luat hoții

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au fost pradati de hoti

În noaptea de sâmbătă spre duminică, cântăreața Alina Sorescu și soțul ei, designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, au fost călcați de hoți.

Deși în casa în care locuiesc trăiesc 6 persoane, nimeni nu a auzit nimic.

Totul s-a petrecut noaptea, cel mai probabil în intervalul orar 3 – 6 dimineața. De menționat e că în curte erau mașini, așa că cei care le-au spart locuința știau că stăpânii sunt acasă. Cu toate acestea, nu s-au lăsat impresionați și și-au dus la îndeplinire planul.

Soții Ciucu au rămas fără mai multe opere de valoare, vaze scumpe şi tablouri.

Invitat într-o emisiune la Antena Stars, designerul a transmis un semnal de alarmă mai cu seamă către cei care locuiesc în zona Pipera. 'Vreau să ştie lumea ce mi s-a întâmplat. Mi s-a spus că în Voluntari, Pipera este o nebunie cu spargerile.

Aviz locuitorilor din ţară, dar mai ales din zona asta. Nu puneţi pe Facebook că plecaţi, nici când plecaţi!', a spus Ciucu, menționând că locuința sa este prevăzută cu sistem de alarmă, dar că acesta nu a fost niciodată folosit, pentru că 'mereu ne-am simţit într-o zonă foarte sigură'.

Vezi și Nu era de ajuns că tocmai i-a murit soția… Acum l-au călcat și hoții. Mai trist e ce i-au furat: 'E un păcat de neiertat să furi de la cei morți'

Citește și: