Alina Pușcaș povestește că Alex nu a plâns deloc, ba chiar că i-a plăcut în cristelniță.
“Ne-am bucurat foarte mult că, pe tot parcursul ceremoniei, Alexandru a fost foarte cuminte, simpatic și haios. Și nu a plâns deloc. Ba chiar i-a plăcut în cristelniță. Suntem foarte fericiți că totul a decurs așa cum ne-am dorit”, a spus prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

Credit foto: arhiva personală

Micuțul Alex

După ceremonia restrânsă la care au participat doar nașii, părinții Alinei și ai lui Mihai și câțiva prieteni foarte apropiați, a urmat o mare petrecere la un restaurant din centrul Capitalei, unde cei aproape 200 de invitați au dansat până în zori pe ritmurile pieselor interpretate de Nicoleta Nucă și Flavius Teodosiu Band.

Credit foto: arhiva personală

Alina Pușcaș și doctorul Mihai Stoenescu, dansând pe acordurile piesei interpretate de Nicoleta Nucă

Credit foto: arhiva personală

“Alex a primit daruri minunate, de la hăinuțe și jucării, la bijuterii și lingurițe din argint, ba chiar monede cu valoare numismatică”, a mai dezvăluit fericita mămică.

Alexandru s-a născut în data de 29 august 2015 și este primul copil al cuplului Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară în luna noiembrie a acestui an, când prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” va aduce pe lume o fetiță.

 
Credit foto: Antena 1, arhiva personală