Alina Pușcaș și-a făcut un tatuaj cu o semnificație profundă, într-un loc intim. În sfârșit l-a arătat

Alina Puscas si-a facut un tatuaj

Alina Pușcaș și-a făcut un tatuaj cu totul inedit, chiar sub sân. E făcut din martie, dar abia acum l-a arătat fanilor, explicând și ce semnificație are.

Alina Pușcaș, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară, a căzut și ea în patima tatuajelor. Frumoasa vedetă a postat pe contul de Instagram o fotografie cu cel mai nou accesoriu al ei, unul pe care îl va păstra pe veci.

'Da… este al meu! Facut pe 15 martie, fotografiat azi – 14 iulie. Este o reinterpretare a „Creatiei” lui Michelangelo… geneza, nasterea, evolutia, acolo unde arta (adam – mana stanga) intalneste evolutia, tehnologia', a scris ea pe Instagram, primind în timp record peste 5.000 de aprecieri.

Admiratorii au reacționat imediat, pozitiv, ca de fiecare dată. Mesajele frumoase, reacțiile pozitive și cuvintele de laudă pentru noul tatuaj al frumoasei prezentatoare nu au întârziat să apară. 'Demențial!', 'Super tatuaj, stimată doamnă' – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Și Lidia Buble și-a făcut un tatuaj

Și cântăreața Lidia Buble și-a făcut recent un tatuaj. Aceasta are acum, pe spate, în zona omoplatului, o lună, referire la cel mai recent hit al său, 'La Luna'.

View this post on Instagram

Ochii ăia…👀🔜⚡

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Vezi și Julia Roberts arată superb în costum de baie, la 52 de ani! Are și un tatuaj într-un loc foarte sexy, de care nimeni nu știa

Citește și:

Cum a îndrăznit să pozeze Andreea Bănică la 42 de ani. Fanii au atenționat-o: 'Ți se vede…'

Andra a pozat fără niciun pic de machiaj! Cum o vede Cătălin Măruță zi de zi