Cei doi au un fiu împreună, de 6 ani, Bear Blu, care va rămâne cu mama sa. Cei doi se află în prezent în vacanță în Hawaii.

”Încă se iubesc și se respectă foarte mult și vor rămâne buni prieteni, dar au decis împreună să se separe după 20 de ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al actriței.

Alicia, în vârstă de 41 de ani, și Christopher Jarecki, solistul trupei S.T.U.N., au reușit să-și țină viața personală și relația departe de presă, chiar dacă amândoi sunt persoane publice. Au început relația în 1997, s-au căsătorit în 2005, lângă Lacul Tahoe, în California, într-o ceremonie unde mireasa a dorit să vină desculță.

După nuntă, Alicia declara că, în timpul ceremoniei, i-a fost foarte greu să se abțină să-l sărute pe Cristopher. Din păcate, au ajuns în punctul în care cred că le va fi mai bine separat.

Celebră, nu și fericită

Într-un alt interviu, Alicia spunea că nu a avut deloc o tinerețe ușoară, tocmai din cauza notorietății sale.

”A fost deloc comfortabil, ciudat. Erau și părți bune. Puteam să ies cu Bono în Irlanda, să merg într-un club mic, privat, cu Mick Jagger. Sau puteam să-l sun pe Woody Harrelson ca să mergem într-o excursie în Peru, pentru a salva pădurea tropicală împreună.

Sau când eram în avion, iar stewardesa era super drăguță și avea grijă suplimentară de mine, pentru că era fanul meu. Toate astea erau drăguțe, dar partea grea era că eram un copil. Eram foarte tânără și era complet nenatural”, povestește actrița din ”The Crush”, ”Clueless”, ”Batman & Robin”.

Alicia a apărut și în mai multe clipuri ale trupei Aerosmith, printre care ”Crying”, fiind și activistă PETA, dar și autoare de cărți de gătit vegane. Atât ea, cât și fostul soț sunt vegani.

Foto: Instagram

Vezi și Ashton Kutcher vorbește despre divorțul de Demi Moore. Ce-a făcut imediat după ce s-a despărțit de ea: ”A fost minunat!”

Citește și: