O cântăreață celebră a cântat cu fiul ei pe scenă. Nimeni nu știa că e atât de talentat! | VIDEO

Alicia Keys a cantat impreuna cu baiatul ei

Zilele trecute, Alicia Keys și-a adus fiul pe scenă, acesta oferind un spectacol rar. A cântat împreună cu mama sa, ea voce, el interpretând la pian.

Cântăreața trece printr-o perioadă foatre bună. Tocmai și-a lansat o autobiografie și recent a făcut cunoștință publicului cu băiatul său de 8 ani. L-a adus la o gală din Egipt, cântând pentru prima oară cu el pe scenă.


După spectacol, care a ridicat publicul în picioare, și pe bună dreptate, Alicia Keys, de 15 ori câștigătoare de premii Grammy, a scris pe o rețea de socializare că e momentul la care a visat toată viața.

'Uau!!! Egy, te admir! Au fost așa de curajos și de frumos și m-ai făcut atât de mândră! Ce am simțit când ai cântat lângă mine acel cântec???? Tot corpul meu a fost cuprins de frisoane. Ai fost cel mai tare, fiul!!!! Călătoria ta abia a început și mă simt binecuvântată să cresc un om ca tine', a scris vedeta în vârstă de 38 de ani pe rețeaua de socializare.

Într-un discurs susținut pe scenă, după acceptarea unui premiu, cântăreața a spus și cine o inspiră în actul său creativ: Nina Simone, Sade și John Lennon, oameni ca nimeni alții de pe această planetă.

Vezi și Pink și fetița ei cântă împreună. Nu poți spune decât atât: Adorabil! | VIDEO

Citește și: