Alice și Bobby păreau să formeze un cuplu foarte solid, însă cei doi se pare că au decis să divorțeze, în mare secret, la nici trei ani de la căsătorie. Deși informația a apărut la începutul anului, fotomodelul a făcut abia acum primele declarații, mărturisind că procesul de divoț nu s-a terminat.

Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok”, a mărturisit Alice pentru perfecte.ro.

Citește și: Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc! Un cuplu foarte îndrăgit și-ar fi spus „Adio”, în mare secret. Detaliile care i-au dat de gol

Nu au mai fost văzuți împreună din vara anului trecut

Povestea de iubire dintre Bobby și Alice se pare că s-a sfârșit discret așa cum a și început. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2013 într-o ceremonie discretă, fără prea mare tam-tam, doar în fața rudelor și a prietenilor apropiați. Însă lucrurile se pare că nu au mers așa cum au plănuit. Încă de la începutul anului, apropiaţii au început să dezvăluie că cei doi ar fi decis să divorțeze, iar Alice și Peneaca nu au mai fost văzuți împreună. Ei au apărut ultima dată împreună, în public, în vara anului trecut, la concertul Depeche Mode, de la Cluj.

S-au căsătorit în iulie 2015

Se pare că relația celor doi nu a mai rezista la distanță, Alice fiind nevoită să stea mai mult peste Ocean, pentru a-și respecta contractele de fotomodel, în timp ce Bobby a stat în București pentru a se ocupa de afacerile pe care le are. În plus, ceea ce le-a dat de gândit tuturor este și faptul că cei doi nu-și mai puneau deloc imagini pe rețelele de socializare împreună.

Citește și: