Alexandru Papadopol se iubește cu soția unui mare actor. Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut imaginile cu cei doi

ioana ginghina si alexandru papadopol

Divorțul dintre Alexandru Papadopol cu Ioana Ghinghină a șocat pe toată lumea, însă se pare că actorul deja se află într-o relație cu altcineva. Acesta a fost surprins sărutându-se cu pasiune în plină stradă cu soția celebrului actor Adrian Titieni. 

Papadopol și Adriana Titieni au fost surprinși sărutându-se cu foc în plină stradă, de paparazzii site-ului Spynews, semn că cei doi sunt foarte îndrăgostiți. În plus, deși actrița este căsătorită de 20 de ani cu Adrian Titieni și spunea că speră ca iubirea lor să nu se termine niciodată și-ar fi părăsit soțul pentru Papadopol. Ea și-a schimbat deja numele pe contul de facebook, unde a trecut Adriana Irimescu, numele ei de fată. Se pare că soții Titieni au divorțat și ei recent, în mare secret. Ei au împreună doi copi, o fată Ariadna, și un băiat.

Ioana Ginghină a mărturisit pentru Antena Stars că nu știa că fostul ei soț este cuplat cu Adriana, dar a părut dezamăgită de faptul că acesta nu se ferește deloc și își arată afecțiunea pentru acestă femeie, în public, deși abia au divorțat.

„Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul', a declarat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

 

„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinţii acasă', a mai spus Ioana.

 

”Deocamdată ea (Ruxandra) nu ştie nimic, azi am ţinut-o departe de Internet, am stat amândouă, am vorbit, ne-am jucat, mai târziu vreau să ieşim şi, după aceea, o să vorbesc să vedem care sunt paşii exacţi pe care trebuie să îi urmăm să fie totul ca la carte, pentru că sănătatea ei, din toate punctele de vedere, şi mintală, e cea mai importantă. Mai ales că a fost ok de ziua ei, ne-am văzut toţi trei, a fost ok”, a spus Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Foto: Spynews