Celebra cântăreață s-a pozat așa și fanii nu s-au putut abține: „Masca trebuia legată după urechi, nu la șolduri”

Alexandra Stan in costum de baie

De o vreme, de când vara și-a intrat cu adevărat în rol, Alexandra Stan își încântă fanii cu o grămadă de poze în costumul de baie. Iar fanii o aplaudă de fiecare dată, pentru că vedeta chiar e într-o formă de invidiat.

Nu are kilograme în plus, iar rotunjimile sale sunt exact unde ar trebui să fie.

Recent, Alexandra a postat, ca de obicei, o poză în costum de baie, dar într-unul cu adevărat minuscul. Mai cu seamă slipul, legat cu două șireturi, mai mult lasă la vedere decât acoperă.

Un fan nu s-a putut abține și i-a scris vedetei, mai în glumă, mai în serios: „Masca trebuia legată după urechi, nu la șolduri'. O remarcă apreciată de mulți dintre prietenii virtuali ai vedetei.

Cu masca la șolduri sau nu, cert este că fotografia vedetei a fost apreciată de peste 34.000 de oameni. Și asta în doar 24 de ore.

Vedeta se află în această perioadă la mare, așa că în mai toate fotografiile postate de ea pe Instagram vedeta e sumar îmbrăcată, spre bucuria fanilor săi.

Vezi și Azi e cea mai cunoscută artistă de la noi, dar Alexandra Stan a avut o copilărie foarte grea: „Râdeau de mine că sunt de la țară…' 

Citește și: