Abia a făcut anunțul logodnei cu Jennifer Lopez, că Alex Rodriguez e acuzat că o înșală cu nerușinare: ”Biata femeie, nici măcar nu are idee cine este el…”

Alex Rodriguez o insala pe Jennifer Lopez

Sâmbătă, fostul sportiv Alex Rodriguez și cântăreața Jennifer Lopez au confirmat că s-au logodit, după doi ani de relație. Nici nu au făcut bine anunțul, că s-a și găsit cineva care să afirme că Alex Rodriguez o înșală pe J Lo.

Cel care face afirmațiile este tot un sportiv, Jose Canseco, care susține că logodnicul lui J Lo o înșală pe aceasta cu fosta lui soție. Totuși, singura sa dovadă este un telefon pe care fosta sa soție l-a primit de la Alex Rodriguez. S-a nimeri ca în acele momente Jose canseco să fie chiar cu fosta sa soție și să vadă pe telefon apelul.

'Biata femeie (Jennifer Lopez – n. red.), nu are nici cea mai vagă idee cine este el (Alex Rodriguez – n. red.) cu adevărat', a scris pe Twitter Jose Canseco.

 Deși acuzațiile sunt făcute acum, apelul încriminator a fost primit de fosta soție a lui Jose, Jessica, în urmă cu câteva luni.

'Alex, nu mai fi un ticălos și n-o mai înșela pe Jennifer Lopez', i se adresează el online, provocându-l și la un meci când vrea.

Dacă așa stau lucrurile sau nu, nimeni în afară de Alex Rodriguez nu poate ști. Totuși, nu poate fi exclusă nici varianta în care Jose să vrea să-și facă publicitate pe spatele celebrului cuplu.

Jose, care a avut de mai multe ori probleme cu legea după ce și-a bătut cele două foste soții, se arată dispus chiar să facă un test cu poligraful, pentru a dovedi că ceea ce spune e '100% adevărat'.

Vezi și Se mărită a patra oară la 49 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de celebra artistă

Citește și: