Alertă la școala în care învață prințul George și prințesa Charlotte. Patru elevi au fost puși în carantină

ce mananca la scoala printul George si printesa Charlotte

Alertă la școala în care învață prințul George și prințesa Charlotte. Patru colegi de-ai lor au fost puși în carantină după ce s-au întors din nordul italiei, unde e epidemie de Coronavirus, și așteaptă rezultatul testului pentru a vedea dacă au fost infectați  cu acest nou virus.

 

Daily Mirror susține că cei patru elevi Thomas’s Battersea sunt izolați la domiciuliu de teama infectării cu cornavirus. Ei au prezentat simptomele unei răceli, după ce s-au întors dintr-o călătorie din nordul Italiei, motiv pentru care au fost testați pentru a vedea dacă sunt infectați cu Covid-19.

La fel ca toate celelalte școli și noi luăm în serios potențialele riscuri de răspândire a Covid-19 și pentru asta urmăm măsurile impuse de Guvern pentru prevenirea infecțiilor și gestionarea cazurilor în care elevii sau personalul sunt suspecți sau prezintă anumite simptome. În prezent avem un număr mic de elevi care au fost evaluați și aceștia vor rămâne acasă în așteptarea rezultatelor analizelor. Toți părinții au fost informați și menținem o comunicare constantă cu întreaga comunitate pentru a ne asigura că informațiile importante circulă cât mai rapid. Bineînțeles, vor păstra confidențialitatea în legătură cu elevii și personalul didactic și nu vom comenta cazurile specifice.', a fost declarația oferită de reprezentanții școlii Thomass Battersea unde învață prințul George și prințesa Charlotte.

Citește și: