Dacă ai ales prima fereastră

Chiar dacă realitatea în jurul tău este neplăcută, sumbră și multe lucruri știute se detramă, așa cum se vede în imagine casa dărâmată, tu reușești să fii optimistă și să speri că viitorul mai are multe surprize frumoase pentru tine.

Oricât de greu ți-ar fi, tu știi că trebuie să fii puternică pentru a răzbate. Nu se poate spune că ai puteri vizionare, dar ai mare încredere în tine, iar acest lucru te ajută să ajungi adesea acolo unde îți propui. De multe ori ești motorul acțiunii și un sprijin puternic pentru cei din jur.

Ce puteri vizionare ai,

Dacă ai ales a doua fereastră

Se vede că faci eforturi mari să fie totul în jurul tău ordonat, armonios și curat. Nu suporți haosul, dezordinea, surprizele, intervențiile persoanelor neavenite, iar acest lucru te dezechilibrează în perioadele mai dificile ale vieții.

Dincolo de cea de a doua fereastră, viitorul pare incert și nu te gândești niciodată prea departe. Nu poți menține ordinea în viața ta, decât acționând cu răbdare și tenacitate pas cu pas, zi de zi. Îți este teamă să îți asumi riscuri pe termen lung. Viața trebuie să fie simplă și nu te complici cu lucruri pe care nu le înțelegi.

Dacă ai ales cea de a treia fereastră

Și în sufletul tău și dincolo de el, viața este un proces necunoscut, pe care îți place să îl descifrezi folosind toate mesajele, simbolurile și semnele pe care le percepi în jurul tău.

Ai o imaginație bogată și tot ceea ce vezi are semnificații mult mai largi pentru tine, decât pentru oamenii obișnuiți. Ești capabilă să vezi peste barierele realității și ai încredere în aceste puteri vizionare care te-au ajutat de-a lungul anilor.

Îți folosești foarte mult intuiția și îți calculezi cu grijă riscurile, dar de multe ori te lași condusă de această energie vizionară care te ajută să percepi lumea cu cele mai complicate nuanțe ale ei.

sursa foto: 123rf.com