Dacă ai ales cristalul cu nr. 1

Cristalul preferat pare să fie cel cu numărul 1, un safir de culoarea cerului senin, care simbolizează dorința ta de liniște și de pace interioară. Poate că, în ultima vreme, te-ai confruntat cu situații complicate și simți nevoia să îți simplifici viața. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, ai nevoie să te gândești în liniște la ceea ce vrei cu adevărat și la visurile pe care le poți realiza singură. Pe măsură ce se apropie un an nou, este bine să îți definești dorințele și prioritățile.

Cristalul preferat este nr. 2?

Turmalina verde te-a atras din prima secundă? Atunci înseamnă că se pregătește o mare schimbare în destinul tău. Tu te gândești să faci schimbarea și să alegi o cale mai simplă. Poate fi vorba de carieră, dar poate fi vorba și de relațiile importante din viața ta. Ai nevoie de o schimbare pentru a-ți recăpăta energia de altădată și pentru a recăpăta mai multă încredere în tine. Inițial, trebuie să te decizi ce lași în urmă, pentru a defini mai bine ce vrei să schimbi și ce vrei să obții.

Dacă ai ales piatra cu nr. 3

Se pare că ești tot mai activă și mai optimistă cu privire la viitorul tău. Simți că lucrurile vor evolua așa cum îți dorești, iar tu știi deja unde poți interveni pentru ca viața să fie de partea ta. Din punct de vedere psihic ești mai puternică, iar acest lucru se răsfrânge și asupra sănătății. Indiferent de situație, în fiecare dimineață trebuie să te trezești veselă și pregătită să profiți de fiecare clipă și de fiecare șansă care se poate ivi pe neașteptate.

Cristalul cu nr. 4

Dacă ai ales cristalul preferat cu numărul 4, înseamnă că te gândești să devii mai comunicativă și mai practică, mai bine organizată și mai interesată de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Începi să realizezi că ai nevoie de oameni, că ai nevoie de mai mulți prieteni și de oameni cărora să le pese. Și ei au problemele lor, dar dacă sunteți pe aceeași lungime de undă le veți depăși mai ușor. Nu mai bloca energia interioară, las-o să exploreze și să descopere persoanele cu care poți avea afinități noi.

Dacă ai ales piatra cu nr. 5

Ar fi timpul să te distrezi, să aduci umorul și buna dispoziție în viața ta, să îți cauți prietenii vechi care știi că vor fi lângă tine oricând. Nu te mai izola de oameni și nu mai pune răul înainte. Uneori, atitudinea pozitivă poate fi ea însăși soluția la problemele cu care te confrunți. O glumă și o vorbă bună le vor face tuturor viața mai ușoară, nu doar ție, ci și celorlalți din familie care au nevoie de tine să fii mai optimistă.