Alec și Hilaria Baldwin vor deveni din nou părinți! Soția celebrului actor este însărcinată pentru a cincea oară. Vestea vine la doar 5 luni după ce a pierdut o sarcină

Alec și Hilaria Baldwin vor deveni din nou părinți! Soția celebrului actor este însărcinată pentru a cincea oară. Vestea vine la doar 5 luni după ce a pierdut o sarcină

La doar cinci luni după ce a pierdut o sarcină și a trecut prin chinuri cumplite, Alec Baldwin și soția lui au din nou motiv de bucurie. Cei doi au anunțat că vor deveni din nou părinții.

Hilaria a publicat un video pe contul ei de Instagram în care se vede bătând inimioara unui bebeluș.  „E încă foarte devreme…dar am aflat că există un pic omuleț în mine”, a scris ea la video, anunțând astfel că va deveni mămică a cincea oară.

„Sunetul inimii lui puternice m-a făcut atât de fericită, mai ales după pierderea pe care am suferit-o în primăvară. Am vrut să împărtășim această veste pentru că suntem foarte încântați și nu vrem să ascundem sarcina. Primele luni sunt grele cu epuizare și greață … și nu vreau să mă prefac că mă simt bine.”, a mai explicat ea.

Mai mult, soția celebrului actor a făcut apel la presă și i-a rugat marile publicații să nu-și trimită paparazzi să ourmărească sau să cumpere de la oameni poze de acest gen. „Vreau să fiu liniștită în această perioadă timpurie a sarcinii și să fiu urmărită la fiecare pas de camere nu se află printre recomandările medicului”, a mai spus ea.

Hilaria Baldwin a suferit ucmplit în luna aprilie când a pierdut o sarcină

Și Alec Baldwin a anunțat imediat fericita vesta. „Ei bine, sunt încântat să vă anunț : Încă un Baldwinito. Dumnezeu e bun”, a scris și acesta, postând același video ca și soția lui.

Hilaria a pierdut o sarcină în luna aprilie a acestui an. „„Azi la ecografie nu-i mai bătea inimioară…așa că s-a terminat…’, a scris Hilaria, alături de o imagine în care apare alăuri de familia ei. „Dar am niște inimioare foarte puternice și minunate aici lângă mine. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați ascultat, m-ați sprijinit și mi-ați dezvăluit poveștile voastre. Împreună devenim mai puternice’, a mărturisit vedeta, la momentul respectiv.  Cuplul a reușit însă să treacă peste durerea pierderii copilului nenăscut și este gata să-și mărească din nou familia.

Deși actorul are 61 de ani și nu și-ar mai fi dorit copii, el mai având și o fată, Ireland, de 23 de ani, din căsătoria anterioară, cu actrița Kim Basinger, nu poate să nu-i facă pe plac soției sale în vârstă de 35 de ani.

Alec și Hilaria Baldwin au împreună 4 copii cu vârste de până la 6 ani: Carmen, 6 ani, Rafael, 4 ani, Leonardo, 2 ani, și Romeo, de 1 an și 3 luni.

 

Citește și: