Alec Baldwin și soția, prima apariție după ce ea a pierdut a doua sarcină în șapte luni: ”Vom avea încă un copil”

Alec si Hilaria Baldwin, prima aparitie dupa cea de-a doua pierdere de sarcina

Actorul Alec Baldwin și soția lui, instructorul de fitness Hilaria Baldwin, au avut prima apariție pe covorul roșu, zilele trecute, de când ea a pierdut sarcina.

Evenimentul a fost cu atât mai tragic cu cât e a doua oară în șapte luni când se întâmplă așa ceva.

În ciuda momentelor triste prin care a trecut și trece familia, cei doi având deja împreună patru copii, Alec și Hilaria au zâmbit și s-au comportat cât au putut de normal. Limbajul corpului lui a arătat în permanentă protecția.

Cât despre Hilaria, aceasta a afișat o atitudine curajoasă. Mai mult, chiar dacă a trecut prin multe, aceasta a arătat ireproșabil și chiar sexy. A îmbrăcat o rochie lungă, crem, prin care se ghicea frumos linia piciorului.

Într-un mini-interviu acordat de actorul în vârstă de 61 de ani chiar pe covorul roșu, acesta a dat asigurări că nu au pus în cui speranța de a mai avea un copil. 'Vom avea încă unul, dar nu acum. E doar o chestiune de timp', a declarat el.

Deși o astfel de tragedie ar fi destabilizat alte cupluri, nu e și cazul celor doi, care sunt mai apropiați decât oricând. 'Dacă eram mai apropiați de atât… aș fi fost cusut de ea', a declarat Alec Baldwin.

Cât despre Hilaria, în vârstă de 35 de ani, aceasta a declarat că, atât fizic, cât și psihic, deja se simte mult mai bine.

Hilaria Baldwin a dat anunțul pierderii sarcinii săptămâna trecută, pe Instagram. Fetusul avea 20 de săptămâni.

Ea și Alec Baldwin, aflat la a doua căsătorie, au împreună o fată, Carmen, de 6 ani, și trei băieți: Romeo Alejandro David, de un an și jumătate, Leonardo Ángel Charles, de 3 ani, și Rafael Thomas, de 4 ani. Actorul mai are o fată din căsătoria cu Kim Basinger.

Vezi și Momente triste în familia actorului Alec Baldwin: „Bebelușul nostru a murit…'

Citește și: