Alec Baldwin, despre avantajul de a fi un tată mai ”copt”: ”Când o să fie ei adolescenți, eu…”

Alec baldwin mai vrea copii

Deși soția lui Alec Baldwin, deja mamă a patru copii, își mai dorește unul, actorul în vârstă de 60 de ani nu vrea să accepte provocarea, considerând că, pentru el, e de ajuns. De altfel, actorul mai are o fată de 23 de ani din mariajul anterior, cel cu modelul și actrița Kim Basinger.

Actorul, care are împreună cu soția lui, Hilaria, instructor de fitness, pe Carmen Gabriela, de 5 ani, pe Rafael Thomas, de 3 ani, pe Leonardo Ángel Charles, de 2 ani, și pe Romeo Alejandro David, de 10 luni, a spus că sunt și avantaje și dezavantaje în avea copii mici atât de târziu, cum e cazul său.

Pe de o parte, 'când copiii mei vor termina școala, voi avea 85 de ani', spune actorul. Pe de altă parte, însă, există și o parte bună în toată această poveste: va fi deja surd în momentul în care copiii săi, deveniți adolescenți, vor spune lucruri 'cu adevărat rele', a spus el amuzat.

'Așa cum spun prietenii mei, <>. Să vedem ce se va întâmpla', a declarat actorul recent.

Mai în glumă, mai în serios, în toamna anului trecut, când soția lui Baldwin spunea că nu exclude posibilitatea ca ea și soțul ei să mai aibă un copil, actorul spunea tranșant: 'Suntem deja faliți!'.

Vezi și E spectaculos cum poate să arate soția lui Alec Baldwin, la nici cinci luni de când a născut al patrulea copil | FOTO

Citește și: