Hilaria Baldwin și-a pus soțul, pe Alec Baldwin, la cură de slăbire. A dat jos deja 11 kilograme

Alec Baldwin a slabit

Există mai multe avantaje în a avea o nevastă mai tânără. Unul dintre ele e acela că vrând – nevrând, ești obligat și tu, ca bărbat, să te menții tânăr. Iar în cazul lui Alec Baldwin, soția îl ajută activ, trecându-l pe un regim vegan.

Deja actorul în vârstă de 60 de ani a reușit să slăbească peste 11 kilograme, fapt observat de fanii săi. Sigur, actorul a făcut ceva sacrificii. 'Hilaria îl ține tânăr, dar e greu pentru el să mențină dieta, destul de drastică, și să facă zilnic exerciții', a declarat o sursă din anturajul celor doi.

'Hilaria este foarte strictă și nu ține în casă junk food sau dulciuri. Însă când ea nu e prin preajmă, și actorul are ocazia să-și ofere o tratație, nu ratează șansa', a mai povestit sursa.

Diagnosticat cu pre-diabet

Deși era și până acum atent la alimentație, după ce a fost diagnosticat cu pre-diabet, în urmă cu 2 ani, actorul luase în ultima vreme proporții, ceea ce mai ales pe Hilaria a îngrijorat-o, trecându-l imediat pe dietă.

Instructor de yoga, Hilaria, în vârstă de 34 de ani, mamă a patru copii, este adepta unui stil de viață sănătos din toate punctele de vedere. 'Am descoperit că a a fi sănătos nu înseamnă să te concenrezi pe greutate, ci pe felul în care mă simt, pe cât de puternică mă simt, pe cât de sănătoasă sunt. Greutatea și felul în care arăți sunt doar efecte secundare. Nu mă concentrez în primul rând pe acestea', declara Hilaria în iunie.

În cazul soțului ei, care a suferit o operație la șold în februarie (aceasta întrerupându-i și activitatea fizică pentru o perioadă), a fost însă nevoie să abordeze lucrurile mai strict.

Vezi și Soția lui Alec Baldwin arată fără cusur după patru nașteri și ne învață un exercițiu care să ne întărească mușchii abdominali. Ne va ajuta și în dormitor! | VIDEO

Citește și: