Însărcinată la 45 de ani, cu al treilea copil. Cum a pozat o cântăreață celebră

Alanis Morisette, insarcinata a treia oara

La 45 de ani, cântăreața Alanis Morisette este însărcinată pentru a treia oară. Trece printr-o perioadă frumoasă, dar știe și ea că nu simplă deloc. În trecut, după ce a născut, Alanis a suferit de depresie, așa că este realistă.

Atunci, abia se putea mișca, mărturisea ea într-un interviu nu demult.

Artista mai declara că, în copilărie, nu-și imagina decât ce fericită va fi când va găsi pe 'acel cineva' și va avea casa plină de copii. În realitate, însă, deși e recunoscătoare pentru tot ce are, a trecut prin momente în care depresia îi întuneca mintea și în care nu vedea nicio portiță de ieșire.

Alanis s-a căsătorit cu rapperul Mario 'Souleye' Treadwayn în 2010, la cinci ani după ce acesta a obținut cetățenia americană.

Cei doi au împreună doi copii: un băiețel, Ever Imre, în vârstă de 8 ani, și o fetiță, Onyx Solace, de 2 ani, ambii rezultați din această căsătorie.

Recent, Alanis a postat pe Instagram mai multe fotografii în care burtica de gravidă se vede în toată măreția ei. Se vede pe chipul ei că ceea ce i se întâmplă e ceea ce și-a dorit. De altfel, într-un interviu recent, artista declara că întotdeauna și-a dorit trei copii și că știa că așa vor sta lucrurile în final.

În plus, îi merge bine și pe plan profesional, ea înregistrânde de zor în studio, pentru un nou album.

Vezi și La 44 de ani, o mare cântăreață anunță că este însărcinată pentru a treia oară

Citește și: