Pe lângă faptul că poate fi extravagant, Delon a dovedit de-a lungul timpului că poate fi și discret. Revista „Ici Paris” a dezvăluit recent că actorul Alain Delon a fost operat în mare secret, vara aceasta. Deși medicii francezi au refuzat să-l opereze, considerând că intervenția este mult prea riscantă pentru vârsta lui, el a mers la o clinică privată din Suedia. Actorul nu i-a anunțat nici măcar pe cei trei copii ai lui, Anthony, Anouchka și Alain Fabien,  de decizia pe care a luat-o.  Ei le-au spus jurnaliștilor francezi că nu știu unde e tatăl lor, însă mulți cred că daor încearcă să-l protejeze de atenția presei. Pe de altă parte, „Ici Paris” susține că Alain Delon s-ar fi retras la reședința lor din Douchy, unde se ascunde de lume.

Citește și: Anunț trist despre Alain Delon! Din păcate, medicii francezi nu pot să mai facă nimic să îl ajute…

Delon a fost operat în cel mai mare secret după ce nu a mai suportat durerile. În primăvară, au început marile lui suferinţe. Medicul i-a descoperit atunci o infecţie provenită de la implanturile dentare. A avut parte de dureri insuportabile în acea perioadă. Până ce nu a fost rezolavată infecţia, nu a putut să fie operat.

Citește și: Răspunsul acid al Danei Nălbaru după ce a fost criticată de Adina Alberts că are riduri

Alain Delon trăiește rupt de lume

“Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul: frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul trebuie să aduni ce ţi-a dat şi apoi să dăruieşti. Când ţi se dă ceva trebuie să oferi. Este singur şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur”, a spus fiul cel mare al actorului, Anthony Delon.

Anul trecut, Alain Delon a suferit și o operație pe cord, potrivit fiicei sale Anouchka. Legendarul actor se pregătește să moară, mărturisind într-un interviu mai vechi că este pregătit să părăsească această lume.

„Voi părăsi aceasta lume fără regrete. Viața nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc aceasta epocă, mă face să vomit”, declara Alain Delon pentru Paris Match.

„Totul este fals, totul e greșit. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Auzim vorbindu-se de crime întreaga zi. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”,  a mai spus actorul, în vârstă de 82 de ani.

Alain Delon  a suferit foarte mult după ce iubirea vieții lui, Mireille Darc, s-a stins din viață, anul trecut, în luna august. De atunci este cu moralul la pământ, trăiește rupt de lume și nu mai vrea să vorbească cu nimeni.

Citește și: