Vești uriașe pentru fani! La 83 de ani, a trecut pe lângă moarte, dar asta nu l-a învins. Marele actor revine în lumea filmului, după ani de absență

Alain Delon revine pe marele ecran, dupa 10 ani

După 10 ani de absenţă de pe marile ecrane şi după ce a fost victima unui accident vascular cerebral, Alain Delon nu doar că nu e învins, ci va reveni în lumea filmului. Acesta va juca propriul rol în într-un lungmetraj al jurnalistului şi prezentatorului Michel Denisot, „Toute Ressemblance”.

Filmul va intra în cinematografele din Franţa din 27 noiembrie. Asta înseamnă că în tot acest timp cât publicul credea că actorul se recuperează, în realitate, acesta a muncit.

Alain Delon nu a mai apărut pe marele ecran din 2008, de la interpretarea personajului César din „Astérix aux Jeux Olympiques”.

Un simbol al industriei cinematografice europene, Alain Delon a jucat în peste 80 de filme, sub îndrumarea unora ca Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville şi Jean-Luc Godard, şi alături de actori precum Romy Schneider, Jean Gabin, Yves Montand şi Lino Ventura.

În ultima vreme însă a avut mai multe probleme de sănătate. Actorul în vârstă de 83 de ani, tată a trei copii, a suferit un accident cardio-vascular și o hemoragie cerebrală. A fost operat la Paris, după care a plecat să se refacă într-o clinică privată din Elveția, acolo unde locuiește fiica sa. Zilele trecute, aceasta a anunțat că este însărcinată, ea urmând să aducă pe lume primul copil. Anouchka Delon a mai fost gravidă și anul trecut, dar a pierdut sarcina în vară, la trei luni.

Citește și: