Al Pacino s-a despărțit de iubita lui mult mai tânără. Frumoasa israeliancă spune lucrurilor pe nume: ”E greu să fii cu un bătrân”. Actorul are multe defecte

Al Pacino, parasit de iubita

Vestea despărțirii actorului Al Pacino de israelianca Meital Dohan a luat prin surprindere Hollywood-ul. Cei doi păreau că formează un cuplu bine sudat. În plus, spre deosebire de alte femei cu care Pacino a fost în trecut, aceasta nici nu era 'indecent' de tânără. Dohan are 43 de ani, iar Pacino, 79.

Dar iată că diferența de vârstă a deranjat-o pe ea. Într-un interviu recent, actrița a confirmat depărțirea de Al Pacino, afirmând: 'E greu să fii cu un om atât de bătrân, chiar și cu Al Pacino.

Aceasta diferență de vârstă face ca lucrurile să nu fie deloc simple. Am încercat să o neg, dar adevărul e că el este un om bătrân. Așa că, chiar cu toată iubirea mea, relația nu a rezistat'.

Întrebată dacă a rămas cu suveniruri, cadouri, după această relație începută în 2018, actrița a izbucnit în râs, replicând: 'Mi-a cumpărat doar flori. Cum aș putea să spun politics că nu-i place să cheltuiască bani?'.

Actrița speră să rămână în relații de amiciție cu starul din 'Nașul', chiar dacă ea a fost cea care l-a părăsit, după o ceartă.

'Am avut o ceartă cu el și l-am părăsit recent, dar îl iubesc și îl apreciez și mă bucur că i-am fost alături atunci când a avut nevoie de mine', a spus ea.

Înainte de Meital, Al Pacino, tată a trei copii din relații anterioare, a avut o legătură cu actrița argentiniană Lucila Solá.

Cât despre Meital, în țara sa este privită ca o 'Scarlett Johansson a Israelului'.

Vezi și Al Pacino are o iubită nouă! E vorba despre o actriță cunoscută, de 61 de ani

Citește și: