Aimee Iacobescu a trecut prin clipe grele în ultimele luni de viață. Mesajul sfâșietor al actriței: „Vreau să trăiesc. Nu vreau să mor…”

Aimee Iacobescu a trecut prin clipe grele în ultimele luni de viață. Mesajul sfâșietor al actriței: „Vreau să trăiesc. Nu vreau să mor...”

Actrița Aimee Iacobescu a trecut prin clipe grele în ultimele luni de viață, înainte să se stingă din viață la vârsta de 71 de ani.  Aceasta suferea de câțiva ani de cancer, iar în 2016, i-a trimis un mesaj video sfâșietor lui Ion Caramitru, preşedintelui UNITER, în care plângea și spunea că nu are bani pentru a urma tratamentulul costisitor.

 

Îndrăgita și talentata actriță a avut parte de clipe foarte triste spre finalul vieții. Aceasta a mărturisit într-un mesaj video, în 2016, că e bolnavă și singură și nu își permite să-și plătească tratamentul costisitor. Ea spunea că în doar doi ani a fost operată de două ori, iar pensia nu îi ajunge ca să cumpere toate medicamentele prescrise de medici.

Citește și: Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au împăcat! Imaginea care îi dă de gol. Cum au fost pozați cei doi actori

Aimee își dădea toată pensia pe medicamente

„Domnule Caramitru, vreau să trăiesc, vreau să trăiesc, nu mă puteţi acuza de asta. Orice om vrea să trăiască şi atunci când este şi bolnav, şi singur nu ştie ce să mai facă, încotro să o ia, la cine să apeleze“, spunea Aimée Iacobescu cu lacrimi în ochi.

Aimee Iacobescu era supărată că a fost dată afară de la Teatrul Național.

„De ce atâta muncă și sacrificiu, pentru ce? Pentru publicul meu sunt datoare să fac tot și sunt datoare să trăiesc. Mă oprește lumea pe stradă și mă întreabă ce fac și eu nu știu ce să le răspunde. Cine va juca în sălile astea, domnule Caramitru, pentru că pe noi ne-ați dat afară cu o lege care nu știu dacă există”, spunea îndrăgita actriță.

„Vreau să trăiesc. Nu vreau să mor, așa cum mă condamnați!”,  striga Aimee, în mesajul video.

Diagnosticată cu cancer, Aimee Iacobescu  plătea lunar pentru tratamentul parțial compensat/gratuit peste 3.000 de lei, respectiv toată pensia și indemnizația destinată actorilor, iar în unele zile rămânea chiar și fără bani de pâine.

 

Actrița Aimee Iacobescu a murit la vârsta de 71 de ani după o lungă luptă cu cancerul.

Citește și:

Loading...