Ai început pregătirile de vară?

Ai început pregătirile de vară?

Fiecare schimbare, inclusiv cea de temperatură, își pune amprenta asupra exteriorului și stării noastre interioare. Ce măsuri iei la începutul lunilor călduroase?

Mai ții minte promisiunile pe care le făceai la sfârșitul verii trecute? Poate îți spuneai că nu vei lăsa pe ultima sută de metri atenuarea nedoritelor și enervantelor urme de celulită, sau poate că ți-ai propus să acorzi mai multă importanță activității fizice, sau, de ce nu, ai decis că anul acesta vei folosi, în sfârșit, creme cu factor de protecție, așa cum recomandă medicii dermatologi. În ce moment al pregătirilor de vară te afli?

Crema cu factor de protecție

Folosirea acesteia nu ar trebui să depindă de prezența sau de absența soarelui, de zilele pe care le petreci la birou și zilele de concediu, întrucât razele ultra-violete sunt active pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, acum, mai mult ca oricând, trebuie să ai grijă de zonele expuse la soare, precum fața, brațele, decolteul, mai ales dacă ai și alunițe la vedere. Folosește o cremă cu un factor de protecție cu (cel puțin) cifra 35 și aplic-o cu 20 de minute înainte de a ieși din casă.

Crema anticelulitică

Dacă abia acum începi să o folosești, îți dau o veste mai puțin plăcută: trebuia să o începi acum șase luni, alături de un program alimentar sănătos, un consum de apă crescut și, bineînțeles, mișcare. În timpul pe care-l mai ai la dispoziție vei reuși să ai o piele mai netedă, mai hidratată, care arată mai bine, însă, după cum știi deja, celulita este o 'prietenă' de cursă lungă, care vrea să te însoțească mai mereu.

Culori mai fresh

În ceea ce privește machiajul, este un moment foarte bun pentru a-ți face ordine în trusa de machiaj. Nu trebuie să-ți schimbi fardurile, însă rujurile cu siguranță da. Alege nuanțe inspirate din roșul și rozul floral sau pe cele de piersică. Cu siguranță, îți vor lumina chipul, dacă în mod normal obișnuiești să folosești o culoare mai închisă, mai puternică.

Copyright: mindof / 123RF Stock Photo