Ce poate să facă Daniel MacGregor, decât ce știe mai bine? Își conduce în continuare afacerile cu o mână de fier, dar și familia. Continuă să se amestece în viețile nepoților săi, găsindu-le pretendente pentru a-i vedea, în sfârșit, la casa lor. Visul lui: să fie înconjurat de strănepoți. Așa că ”mirii MacGregor” nu au nicio șansă să scape de însurătoare!

”Mirii MacGregor”, însurați cu ajutorul bunicului

D.C. pare a fi un caz extrem de greu. Dintre numeroșii săi nepoți, el pare să semene cel mai bine cu Daniel. Încăpățânat, independent, cu un temperament vulcanic, tânărul artist duce o viață dezordonată și îi place la nebunie. Pare că bătrânul nu are nicio șansă cu el. Cu toate acestea, recurge la o stratagemă: îl roagă să însoțească la un dineu caritabil o tânără femeie de afaceri. Layna Drake este moștenitoarea unui lanț de magazine. Deșteaptă și abilă, e hotărâtă să rămână singură după ce a văzut dezastrele maritale din familia ei. Pare o misiune imposibilă, dar nu și pentru bătrânul Daniel.

Întâlniri ”absolut întâmplătoare”

Ei, dar mai are și alți nepoți de însurat! Pentru proprietarul de cazinou Duncan, bunicul o alege pe cântăreața Cat Farrel. Relația lor e una plină de scântei, dar să nu fie doar un foc de paie care se stinge în doar câteva săptămâni… În ce-l privește pe Ian, avocat renumit, șeful clanului încearcă să fie cât mai discret. Așa că îl face să se întâlnească ”absolut întâmplător” cu Naomi Brightstone, proprietara unei librării.

Nu rata vineri, 4 noiembrie, noul roman din saga MacGregor a Norei Roberts: ”Mirii MacGregor”. Vei citi nu una, ci trei povești de dragoste. Caută la punctele de difuzare a presei revista ta preferată, Libertatea pentru femei, împreună cu cartea, la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și:

Miresele MacGregor, o carte savurosă de Nora Roberts

”Mâna câștigătoare”, despre dragoste și noroc cu Nora Roberts