Mesha (14 aprilie – 15 mai)

Fire independentă și ambițioasă, ești hotărâtă să realizezi multe în viață, să ai familia perfectă și un loc de muncă în care poți avansa rapid. Ai multă energie și ești rezistentă nu doar din punct de vedere fizic, ci și psihic, arată zodiacul vedic. Nu dai niciodată înapoi și te încăpățânezi să treci peste toate obstacolele, iar eșecurile mai mult te îndârjesc. Ești o femeie pasională, care are mult de oferit bărbatului capabil să o cucerească, dar nu îți dăruiești inima prea ușor.

Plusuri: activă, energică, puternică

Minusuri: încăpățânată, nerăbdătoare, risipitoare

Vrishaba (16 mai – 15 iunie)

Beneficiezi de o influență astrală benefică și ești o persoană plăcută, echilibrată și foarte calculată. Înzestrată cu o inteligență nativă deosebită, te faci remarcată în orice colectiv și poți face carieră aproape în orice domeniu de activitate. Pentru tine contează mult situația materială, câștigurile și confortul, dar și dragostea pe care ți-o oferă cei din jur. În viața de cuplu, ai tendința de a te impune și de a stabili de la început anumite reguli, ceea ce este mai greu de acceptat de către un bărbat.

Plusuri: iubitoare, înțelegătoare, harnică

Minusuri: autoritară, mândră, sensibilă

Mithuna (16 iunie – 16 iulie)

Ești prietenoasă, te adaptezi cu ușurință la tot felul de condiții și cauți mereu o modalitate simplă de a-ți schimba viața, când intri în rutină. Ești atrasă de noutăți și îți place foarte mult să călătorești, chiar dacă acest lucru este foarte costisitor pentru stilul tău de viață. Poți face o carieră frumoasă, dar nu îți este destinat să câștigi niciodată sume mari de bani sau să strângi averi. Tu ești mult mai fericită dacă ai în fiecare zi ceva frumos pentru care merită să trăiești și dacă te simți apreciată și iubită de oamenii apropiați.

Plusuri: inventivă, diplomată, răbdătoare

Minusuri: impulsivă, superficială, cheltuitoare

Zodiacul vedic, cu bune și cu rele

Karkata (17 iulie – 16 august)

Îți este destinat să realizezi lucruri ieșite din comun sau să devii o persoană publică influentă. Ai o personalitate karismatică și îi fascinezi pe cei din jur. Cu toate acestea, știi să păstrezi numai pentru tine cee ace nu vrei să afle cei din jur, iar bărbaților le dai impresia că ești o femeie plină de mister, ceea ce te face și mai atrăgătoare. Ești flexibilă, înveți repede lucruri noi, dacă ai ceva de câștigat, dar nu te adaptezi ușor la noutăți. Ai nevoie de o anumită stabilitate în viață și mai ales de un partener care să te iubească necondiționat.

Plusuri: spirituală, romantică, intuitivă

Minusuri: posesivă, egoistă, zgârcită

Simha (17 august – 16 septembrie)

Ai o personalitate puternică și te impui fără să faci vreun efort în acest sens, cucerindu-i ușor pe cei din jur. Știi cum să te apropii de oameni și cum să le vorbești, indiferent de statutul lor social, dar îți alegi prietenii cu grijă. Iubești banii și îți place să trăiești în confort, de aceea vei face tot posibilul să câștigi cât mai mult și să nu depinzi financiar de nimeni, nici măcar de soțul tău. Ambițiile profesionale sunt foarte importante, dar și prosperitatea și siguranța familiei tale. Vei investi tot ce ai mai bun în copii și vei dărui partenerului de viață toată pasiunea ta.

Plusuri: ambițioasă, bătăioasă, carismatică

Minusuri: insensibilă, pretențioasă, independentă

Kanya (17 septembrie – 14 octombrie)

Ești feminină, delicată și foarte rafinată. Îți place să fie ordine și armonie în jurul tău, te înconjori de prieteni și îți petreci toate vacanțele cu familia și persoanele care te iubesc. Te ferești cât poți de mult de probleme, motiv pentru care ești foarte prudentă în tot ceea ce faci și nu iei nicio decizie importantă fără să o analizezi pe toate părțile. Ești muncitoare, dar nu îți place să îți asumi responsabilități majore și nici să conduci oamenii. Îți prinde bine o carieră în care nu depinzi prea mult de alți colegi, spune zodiacul vedic.

Plusuri: elegantă, inteligentă, conștiincioasă

Minusuri: pedantă, cârcotașă, tipicară

Tula (15 octombrie – 14 noiembrie)

Te-ai născut sub semnul tuturor oportunităților, ai șarm și poți fi foarte atrăgătoare când îți dorești tu. În rest, încerci să păstrezi distanța și nu te apropii decât de oamenii care îți plac în mod deosebit, fără să le dai prea mari șanse celorlalți. Ai o energie spirituală puternică, ești inteligentă și știi cum să întreții o conversație în public. În căsnicie, ești stabilă și aștepți de la partenerul tău să îți ofere aceeași afecțiune și loialitate.

Plusuri: intuitivă, echilibrată, empatică

Minusuri: distantă, exagerată, indecisă  

Vrschica (15 noiembrie – 13 decembrie)

Ești o fire practică și te orientezi spre obiective foarte clare, care pot fi atinse cu maximum de beneficii. Nu îți place să visezi la lucruri pe care nu le poți obține, dar ești ambițioasă când știi că poți realiza mai mult. În situațiile extreme adopți politica pașilor mărunți și ieși întotdeauna în câștig. Ai calități de lider și vei avea câteva șanse în viață să ajungi pe un post de conducere, dar pentru tine este mult mai important să fii iubită și să ai o familie pe care te poți baza.

Plusuri: hotărâtă, perseverentă, calculată 

Minusuri: egoistă, geloasă, suspicioasă    

Dhanu (14 decembrie – 13 ianuarie)

Ești o fire neliniștită, care încearcă mereu să ajungă mai sus, să obțină mai mult și să trăiască experiențe cât mai diverse. O viață prea ordonată și calculată te sperie și faci tot posibilul să scapi de reguli și de restricții. Ești un spirit liber care, însă, își poate risipi energia pe lucruri care doar par importante, dar care, în realitate, nu îți oferă satisfacții. Relațiile de dragoste se înfiripă greu și nu îți este ușor să iei o decizie cu privire la căsătorie, spune zodiacul vedic.

Plusuri: spirituală, generoasă, afectuoasă

Minusuri: nestatornică, superficială, călătoare

Zodiacul vedic îți arată ce minusuri și plusuri ai!

Makara (14 ianuarie – 12 februarie)

Ce e-n gușă, și-n căpușă! Ești cinstită, corectă cu toți și niciodată nu îți încalci promisiunile. Prietenii te consideră un om pe care se pot baza oricând și te admiră pentru tenacitatea cu care îți construiești viața. Muncești mult și încerci să obții mereu locuri de muncă bine plătite, deoarece ai nevoie să te bazezi pe un buget consistent și să fii independentă financiar. Ești tentată din tinerețe să te căsătorești cu un bărbat mai în vârstă, cu principii solide de viață.

Plusuri: încrezătoare, puternică, tenace

Minusuri: încăpățânată, pesimistă, materialistă  

Kumbha (13 februarie – 13 martie)

Ești o visătoare și totodată o încăpățânată, care vrea să trăiască după propriile reguli și nu acceptă să îi dirijeze alții viața. Există pericolul să pierzi uneori calea și atunci ai nevoie de prietenii care țin cu adevărat la tine și care te sprijină la greu. Relațiile de dragoste sunt frumoase la început, dar, dacă nu îți oferă satisfacții pe toate planurile, preferi să le pui capăt cu orice risc. Poți avea mulți copii, ești o mamă bună, dar nu vrei să rămână legați de tine pe viață.

Plusuri: talentată, ingenioasă, iubitoare

Minusuri: secretoasă, duplicitară, capricioasă

Meena (14 martie – 13 aprilie)

Ai o personalitate complexă și o fire pasională care te face să trăiești intens orice moment special din viața ta. De multe ori, te lași ghidată de emoții și există riscul să mai iei și decizii greșite, se arată în zodiacul vedic. Dar intențiile tale sunt bune și încerci să faci tot ce e mai bun pentru tine și pentru cei pe care îi iubești. În carieră, ai șanse mari să găsești postul potrivit, pentru că ești responsabilă și superiorii te apreciază pentru munca ta.

Plusuri: devotată, prietenoasă, sensibilă

Minusuri: superstițioasă, leneșă, îndărătnică

sursa foto: Shutterstock