După 20 de ani, Adriana a decis să spună adio acestei celebre case. Înainte de ultima sa defilare, Adriana a confirmat, pe Instagram, zvonurile care tot apăruseră cu privire la retragerea ei: ”Dragă Victoria, mulțumesc pentru că mi-ai arătat lumea, că mi-ai împărtășit din secretele tale și, cel mai importnt, nu doar că mi-ai dat aripi, dar m-ai învățat să zbor”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare, postând și un montaj cu mai multe dintre defilările sale, de-a lungul anilor.

 

View this post on Instagram

 

Dear Victoria, Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and most importantly not just giving me wings but teaching me to fly. And all the ❤️ to the best fans in the ?! Love, Adriana ?

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

A urmat ultima sa defilare pentru celebrul brand, la capătul căreia Adriana, vizibil emoționată și purtând niște aripi albe de înger, și-a ascuns fața în palme, după care a trimis în aer un utim sărut, către cameră. Show-ul a fost înregistrat și va fi difuzat la TV în 2 decembrie.

Ce urmează pentru Adriana, mamă a doi copii și divorțată în 2016 de Marko Jarić? Potrivit propriilor declarații, se va dedica acțiunilor filantropice dedicate în special femeilor.

Iată și cum arăta Adriana Lima în 1999, la prima sa ieșire pe podium:

Vezi și Cine e cel mai bine plătit supermodel din lume! A detronat-o pe Gisele Bundchen

Citește și: