Adorabil! Gestul făcut de Meghan pentru prințul Harry a înmuiat pe toată lumea. Iar reacția lui Harry e de milioane

Meghan i-a tinut umbrela printului Harry in timpul unui discurs

Chiar dacă de anul trecut sunt sub lupa tuturor, iar presa le urmărește și scrie despre fiecare mișcare pe care o fac prințul Harry și Meghan Markle, nu ai cum să te saturi de ei. Fie că e vorba de o privire, un mic gest, o strângere de mână, cei doi nu pierd nicio ocazie de a-și arăta iubirea unul față de celălalt. Sunt adorabili, iar chimia dintre ei nu poate fi trecută cu vederea.

Recent, a mai avut loc un astfel de episod. Aflat în cea de-a doua zi de turneu în Australia, prințul Harry ținea un discurs, când a început o ploaie torențială. Oficiali, bodyguarzi, agenți, toți au sărit să-i vină în ajutor cu umbrele. Numai că cea mai rapidă a fost Meghan Markle. Aceasta a pășit sigură pe ea și i-a dus o umbrelă soțului.

A deschis-o și, cât soțul ei a ținut discursul, a ținut umbrela deasupra capului lui, pentru a-l proteja. Când a sesizat că din toate direcțiile veneau oficiali cu umbrele, prințul Harry a avut o reacție de zile mari, el spunând, astfel încât să fie auzit de toată lumea: ”E în regulă, e soția mea aici”. O replică pe care e clar că lui Harry i-a făcut plăcere să o spună, o replică din care transpare mândria acestuia vizavi de Meghan.

Cât despre privirea lui Meghan când și-a auzit soțul spunând așa ceva, aceasta a fost mai mult decât sugestivă: mândrie, iubire, adorație, toate contopite.

Nu mai puțin de 15.000 de oameni au fost martorii acestui moment tandru dintre doi însurăței care tocmai au aflat că vor fi părinți.

Vezi și Ce nume va primi bebelușul prințului Harry cu Meghan Markle

Citește și:

Loading...