Adorabil! Dwayne ”The Rock” Johnson e un bărbat adevărat. Nu e doar plin de mușchi, ci are o inimă pe măsură. Ce gesturi face față de iubita lui

Adorabil! Dwayne ”The Rock” Johnson e un bărbat adevărat. Nu e doar plin de mușchi, ci are o inimă pe măsură. Ce gesturi face față de iubita lui

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că Dwayne 'The Rock' Johnson este un bărbat adevărat, iat-o! Actorul plin de mușchi, dar cu inimă pe măsură, a postat online o fotografie din intimitatea familiei sale, în care, în timp ce iubita sa alăptează bebelușul abia venit pe lume, el o hrănește pe ea, la rândul său.

Un instantaneu simplu, din intimitatea căminului lor, dar care spune multe despre el, ca om, și despre relația dintre The Rock și cea care recent i-a dăruit un copil, Lauren Hashian.

The Rock isi hraneste sotia

Fotografia lasă să se vadă că The Rock și logodnica sa chiar fac echipă în tot. Cei doi sunt părinții a două fetițe: Jasmine, de 2 ani, și Tia, venită pe lume în urmă cu două luni. Actorul în vârstă de 46 de ani, fost luptător de wrestling, mai are o fată de 16 ani din căsătoria cu Dany Garcia.

'Mama o hrănește pe mica Tia, așa că eu o hrănesc pe ea. Plăcerea mea', a scris el pe Instagram, stârnind admirația fanilor, mai ales pe a celor care sunt părinți.

'Am atât de mult respect pentru toate mamele de peste tot!', a mai scris actorul pe rețeaua de socializare.

'O fotografie minunată, ce imortalizează un moment ce va fi prețuit pentru totdeauna', a comentat pe Instagram o mămică, fan al actorului.

Un bărbat cu un respect imens pentru femei

Tiana Gia, fetița lui Rock, a venit pe lume în aprilie. Actorul a dat vestea fanilor într-o manieră specială, așezând-o pe pieptul gol și ținând-o în brațe cu multă delicatețe.

The Rock si Tia

The Rock a asistat la nașterea fetiței sale, iar din acel moment, spune el, respectul față de iubita sa a crescut și mai mult. Tot atunci, actorul sfătuia bărbații din lumea întreagă să asiste la nașterea copiilor lor, să ajute cum pot: 'Către bărbații din toată lumea. E crucial să fiți la capul doamnei voastre atunci când naște, să o sprijiniți cât de mult puteți… să o țineți de mână, de picioare, orice puteți face să ajutați'.

Foto: Instagram

Vezi și Dwayne Johnson e tată a treia oară: Are o casă plină de fete. Fotografie adorabilă cu micuța

Citește și: