Formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și mulți se așteptau să-și anunțe nunta, dar în cele din urmă Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit.

Au început să formeze un cuplu acum 12 ani, s-au logodit doi ani mai târziu, într-o vacanță romantică în Germania și păreau că cuplul perfect, iar toată lumea se aștepta ca cei doi să-și oficializeze relația și să meargă în fața altarului, însă după mai multe despărțiri și împăcări, Delia și Vali și-au spus „Adio”.

Se pare că motivul despărțirii lor ar fi o femeie, de care cunoscutul DJ s-ar fi apropiat mult prea mult, în cadrul unei emisiuni televizate. Este vorba de Otniela Sandu, cu care Vali a flirtat în văzul tuturor în emisiunea Ferma. La sfârșitul emisiunii, Vali chiar ar fi invitat-o pe cântăreață în oraș.

Deși tachinările și avansurile făcute une altei femei au avut loc cu un an înainte, se pare că relația celor doi s-a deteriorat treptat, treptat, astfel ajungându-se inevitabil la despărțire.

În prezent, Delia Tudose s-a întors în orașul ei natal, în Iași, în timp ce Vali Bărbulescu s-a axat pe viața profesională.

Citește și:

Ce-o fi în sufletul Elenei Băsescu? Bogdan Ionescu, alias Syda, se căsătorește! Detalii despre aleasa lui, dar și despre nunta anului